Nagrade

Silvestrovo kao na filmu: Osvoji ulaznice za doček Nove u kinu Tuškanac

Foto: Press - Kino Tuškanac
Vrijeme čitanja: 3 minute
Silvestrovo kao na filmu: uz nasmijanu Garbo i sa čašom izvrsnog francuskog vina iz Svete ljubavi

Sve one koji su u prošlih pet godina dočekivali Nove u kinu Tuškanac uz odlične filmove, izvrsnu glazbu, te dobru hranu i neizostavni pjenušac, a i sve one koji će nam doći prvi put ovoga 31. prosinca, kino Tuškanac rado očekuje na veselu druženju u povodu ispraćaja ove Stare. Između filmova mnogo je glazbe, fine hrane, raznolika pića i vesela druženja. A nakon ponoćnoga pjenušca, eksplozije poljubaca i dobrih želja zabava se nastavlja uz još jedan razuzdan, luckast i smiješan film.

Filmski program:

21:00 Ninočka (SAD, 1939.); r: Ernst Lubitsch; sc: Melchior Lengyel, Charles Brackett, Billy Wilder, Walter Reisch; f: William H. Daniels

igrani, komedija, c/b, digitalno, 110 minuta

Uloge: Greta Garbo (Nina Jakušova/Ninočka), Melvyn Douglas (grof Leon), Bela Lugosi (Razinjin)

Sadržaj: Trojica Rusa prodaju u Parizu nakit otet od ruskih plemenitaša u toku revolucije 1917. Velika vojvotkinja Svana od Rusije, šalje grofa Leona da njoj pokuša vratiti nakit prije nego što se proda. Grof međutim samo podmićuje trojicu koji ostaju u Parizu. Sovjetski Savez onda šalje Ninu Jakušovu da ljude i nakit vrati u Rusiju. Nina se pak zaljubljuje u Pariz i zapadnjački način života…

Foto: Ninočka, Press – Kino Tuškanac

00:30 Sveta ljubav (Saint amour, Francuska, Belgija, 2016.); r/sc: Benoît Delépine, Gustave Kervern; f: Hugues Poulain

igrani, komedija, boja, digitalno, 101 min

Uloge: Gérard Depardieu, Benoît Poelvoorde, Vincent Lacoste, Céline Sallette

Sadržaj: Poljoprivredni sajam u Parizu za seljaka Bruna vrhunac je godine jer on uživa u okusima mnogih vina iz više francuskih vinskih regija šetajući od jednog štanda do drugog i besplatno kušajući upravo božanske napitke. No, njegov otac Jean ima samo jedan cilj – osvajanje nagrade s bikom po imenu Nabukodonosor. Bruno pak uopće ne želi biti farmer i želja mu je nekako napustiti obiteljski posao. Da bi ga ipak nekako motivirao, Jean ga vodi na pravi obilazak vinograda, a vozi ih slučajni mladi taksist Mike. Tijekom obilaska, njih trojica ne uživaju samo u izvrsnim vinima poput Saint amoura, već i u pravoj ljubavi.

Foto: Sveta ljubav, Press – Kino Tuškanac

Poljoprivredni sajam u Parizu za seljaka Bruna vrhunac je godine jer on uživa u okusima mnogih vina iz više francuskih vinskih regija šetajući od jednog štanda do drugog i besplatno kušajući upravo božanske napitke. No, njegov otac Jean ima samo jedan cilj – osvajanje nagrade s bikom po imenu Nabukodonosor. Bruno pak uopće ne želi biti farmer i želja mu je nekako napustiti obiteljski posao. Da bi ga ipak nekako motivirao, Jean ga vodi na pravi obilazak vinograda, a vozi ih slučajni mladi taksist Mike. Tijekom obilaska, njih trojica ne uživaju samo u izvrsnim vinima poput Saint amoura, već i u pravoj ljubavi.

Dolazak u kino predviđen je od 20:00, a prva je projekcija u 21:00. Ulaznica za filmski doček, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina od 27. do 30. prosinca od 11 do 17 sati – ali, kino Tuškanac nagrađuje dvoje sretnika ili sretnice s dvije besplatne ulaznice po osobi! U komentar ispod članka na Ziherovom Facebooku tegaj osobu koju bi poveo/la na ovaj pravi filmski doček Nove godine. Dobitnike ćemo izvući 28. prosinca u 12 sati.

Za sve upite otvoreni su telefoni 4834 039 i 4848 771, te mobilni 091 4783700

Be social

Komentari