Istaknuto
25.03.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

25.03.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Novih sedam domaćih i regionalnih singlova u borbi za tjednu pobjedu našlo se i ovog tjedna u Ziherovoj Novoj glazbi srijedom.

Glazba

Službeni tribute bend Ekatarine Velike dolazi u riječki Pogon kulture

03.04.2019. Ziher.hrFoto: Facebook/Krug-ekv
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U petak, 05. travnja s točnim početkom u 22 sata, riječki Pogon kulture ugostit će KRUG – EKV official tribute band iz Beograda.

Nekadašnji članovi originalne postave s bandom Krug zasvirati će u čast najvećeg art rock banda na ovim prostorima – Ekatarine Velike.

– Motiv nam je da doprinesemo u očuvanju sjećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenljivosti, pružimo mogućnost mlađim naraštajima koji nisu mogli EKV čuti uživo, da osjete dio EKV priče na koncertu. Naše nastupe doživljavamo kao privilegiju da sa gostima na pozornici i publikom podijelimo fascinaciju svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama – kažu članovi benda Krug.

A članovi benda krug su Marko Milivojević (bubnjevi), Dragiša Uskoković Ćima (bas gitara), Nemanja Dašić (vokal i gitara) te Dejan Tomović Tomke (klavijature).

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 40 kuna u Dallas Music Shopu Rijeka, The Beertija – Rijeka i online na entrio.hr. Ulaznice na dan koncerta iznosit će 60 kuna.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari