Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Film

Spremni smo za ‘The Mandalorian’, spin-off Ratova zvijezda izlazi 12. studenog

30.10.2019. Ziher.hrTrailer screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prije dva dana objavljen je novi i posljednji trailer za seriju The Mandalorian, spin-off iz Star Wars svemira pod redateljskom palicom Jona Favreaua.

Radnja počinje nakon pada Carstva, a prije uspostave Prvog reda (točnije, nakon epizode VI, a prije VII). Fokus će naravno biti na usamljenom ratniku koji putujem diljem galaksije.

Lovaca na glave utjelovit će Pedro Pascal, serija izlazi na streaming servisu Disney+ 12. studenog, a trenutno nam preostaje jedno gledanje trailera iz dana u dan.

Star Wars svemir tako će se širiti iz godine u godinu jer prema najavama, ova serija ima pravu Star Wars vibru. Do kraja godine očekuje nas još Star Wars: The Rise of Skywalker, deveta epizoda koja u kina dolazi netom prije Božića.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari