Istaknuto
15.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta U rubrici Nova glazba poslušajte aktualne domaće singlove i glasajte za svog favorita. Bacite uho i na strane, uglavnom indie rock preporuke.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Film

Spremni smo za ‘The Mandalorian’, spin-off Ratova zvijezda izlazi 12. studenog

30.10.2019. Ziher.hrTrailer screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prije dva dana objavljen je novi i posljednji trailer za seriju The Mandalorian, spin-off iz Star Wars svemira pod redateljskom palicom Jona Favreaua.

Radnja počinje nakon pada Carstva, a prije uspostave Prvog reda (točnije, nakon epizode VI, a prije VII). Fokus će naravno biti na usamljenom ratniku koji putujem diljem galaksije.

Lovaca na glave utjelovit će Pedro Pascal, serija izlazi na streaming servisu Disney+ 12. studenog, a trenutno nam preostaje jedno gledanje trailera iz dana u dan.

Star Wars svemir tako će se širiti iz godine u godinu jer prema najavama, ova serija ima pravu Star Wars vibru. Do kraja godine očekuje nas još Star Wars: The Rise of Skywalker, deveta epizoda koja u kina dolazi netom prije Božića.

(Visited 70 times, 2 visits today)

Komentari