Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Film

STAR FILM FEST odlučno korača prema svom sedmom izdanju

22.04.2020. Ziher.hrFoto: SFF Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Filmska tradicija nastavlja se i ove, sedme godine na Star Film Festu u Sisku. Planovi za Star Film Fest 2020.ostaju isti, a  festival dolazi u novom, izazovnom i zaigranom ruhu s prilagodbama novonastaloj situaciji u svijetu. Osvježeni vizualni identitet Star Film Festa nagovještaj je proaktivnosti i želje za unapređenjem festivala, ali i stalnosti.

Datum održavanja Star Film Festa planiran je za početak rujna, a zainteresirana publika, stvaratelji filma i volonteri moći će sve novosti pratiti na društvenim stranicama Star Film Festa kao i na osvježenoj službenoj stranici festivala satkanog od zvijezda. Koncept Star Film Festa ostaje dosljedan festivalu, a svi zainteresirani će o prilagodbama u smislu održavanja festivala biti informirani. Moguće prilagodbe su tu kako bi se tradicija filmske kulture utjelovljena u Star Film Festu održala te kako dobrog, kvalitetnog i zabavnog filma ne bi nedostajalo ni u ovoj 2020. godini koja je pred nama.

Zvjezdano nebo nad kino platnom će i dalje sjati, a Star Film Fest uskoro dolazi još bliže svojoj publici. Kino Klub Sisak kao organizator i ove godine ponosno stoji iza festivala koji se istaknuo kao jedan od značajnijih za regiju. Zajedništvo i želja za promicanjem filmske kulture i umjetnosti nadjačava sve prepreke do ostvarivanja kvalitetnog i postojanog festivala pa će ekipa Star Film Festa i ove godine publici donijeti festival zvjezdanog sjaja.

Sedmo izdanje Star Film Festa svojoj vjernoj publici donosi pregršt sadržaja i noviteta. Prijave za natjecateljski dio i dalje su otvorene! Sve informacije možete saznati na službenoj stranici i na stranicama društvenih mreža Star Film Festa, kako biste ostali u toku s najnovijim prilagodbama.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari