Film

Što to povezuje Wernera Herzoga, Parks and Recreation i Disney World?

http://fuckyeahparksandrec.tumblr.com/
Vrijeme čitanja: 2 minute
http://keyframedaily.tumblr.com/
http://keyframedaily.tumblr.com/

Werner Herzog, jedan od najvažnijih ljudi njemačke kinematografije, nedavno je gostovao u Brooklyn Academy of Music. Dok je pričao o bavarskom kralju Ludwigu II, na ekranu u pozadini pojavila se fotografija Ludwigovog “dvorca iz bajke” koja je Herzoga podsjetila na Disney World, a Disney World ga je podsjetio na Parks and Recreation. Naime, kako tvrdi, nedavno se kratko pojavio u jednoj od epizoda nadolazeće sedme sezone te serije. Publika je tu informaciju pozdravila glasnim ovacijama, a Herzog je nastavio svoju priču. Objasnio je kako je glumio “starijeg tipa koji prodaje svoju oronulu kuću mladom paru kojeg glume glavni glumci u seriji.” Tijekom snimanja scene morao se okrenuti prema kameri  i objasniti da živi u toj kući već 47 godina i odlučio se preseliti u grad Orlando na Floridi zato da bude bliže Disney Worldu. Herzog ne prati seriju, ali nada se da neće izbaciti scenu s njim.

Osim što sad znamo da će se Herzog vjerojatno pojaviti u sedmoj i (nažalost) posljednjoj sezoni Parks and Rec-a, šuška se da će se dio radnje odvijati u Chicagu, a novoopečeni “Starlord” Chris Pratt izjavio je da će se sve biti drukčije i ekipa Parks i Rec-a “prešetavat će se Državnim uredom za šume kao da su u Zapadnom krilu.” Za lik Andyja pretpostavlja da će “bejbisitati trojčeke dok Aubrey baca kletve na njih, a on joj objašnjava da ne smije to raditi djeci.”

Na kraju šeste sezone, vrijeme je skočilo 3 godine unaprijed, a Leslie je prikazana kao vrlo zaposlena u National Parks Regional Office-u. Jedan od stvaraoca serije, Michael Schur, objasnio je da je taj vremenski pomak bio potreban samo zato jer se serija bliži kraju. Sedma sezona Parks and Recreation-a službeno počinje u proljeće.

Be social

Komentari