Istaknuto
20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Svemirko promovira “Tunguziju” u Močvari

16.06.2018. Ziher.hrFoto: Svemirko
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sedam mjeseci nakon posljednjeg zagrebačkog koncerta u Gorgoni Muzeja suvremene umjetnosti, emo-macho pop grupa Svemirko vraća se na pozornice Zagreba. U subotu, 16. lipnja u klubu Močvara svirat će stare i nove hitove. Vuk Vuković, Toni Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojkov U Močvaru stižu s novim članom benda, Antonijom Tali Bošnjakom, i novim albumom, hvaljenom “Tunguzijom”.

Ziherova kritičarka Antonia Šikljan o “Tunguziji” je napisala: “‘Tunguzija’ nam, za razliku od Vanilije, servira mekše, laganije note koje su manje plesne, no ipak dovoljno ritmične i melodične da ostanu u uhu slušatelja i nastave ga proganjati nakon slušanja te ga mame na stavljanje albuma na repeat.”

-> “Tunguzija” (Svemirko): Postmoderna nostalgija

Ulaznice u pretprodaj po 34,50 kn mogu se naći u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Močvari. Cijena ulaznice na ulazu u klub iznosi 49 kn.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari