Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Film

Taika Waititi potvrđen kao redatelj novog filma serijala “Ratovi zvijezda”

04.05.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/taika.waititi
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Osebujni novozelandski redatelj Taika Waititi iskazao se u filmskom svijetu svojim u zaista različitim žanrovima, možda čak i sukobljavajućim, no u svakom od njih se dokazao kao usredotočen i s jasnom vizijom. Nakon što je filmski svijet osvojio vampirskim dnevnikom What We Do in The Shadows (kasnije pod njegovom palicom pretvorenim u seriju), superherojskim Thor: Ragnarok, a onda i najsvježijim projektom satirične komedije Jojo Rabbit, Waititi je najavljen kao redatelj najnovijeg filmskog nastavka serijala Ratovi zvijezda.

Taika Waititi već se okušao u zvjezdanom ratovanju kada je režirao finale serije The Mandalorian. Sila će nesumnjivo biti s njim u ovom zadatku i možemo se nadati osvježenju u serijalu.

(Visited 157 times, 2 visits today)

Komentari