Istaknuto
20.11.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Stiže nova runda domaćih i regionalnih glazbenih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

Glazba

The Stevenson Ranch Davidians donose psych americanu u Močvaru

24.10.2018. Ziher.hrFoto: thestevensonranchdavidians.com
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Rančerska psiho siesta orit će se 29. listopada u klubu Močvara u režiji kalifornijskog benda The Stevenson Ranch Davidians, koji premijerno dolaze predstaviti svoj aktualni i od glazbene kritike jako hvaljeni album “Amerikana” (2017., Picture In My Ear Records).

The Stevenson Ranch Davidians glazbena je misija tekstopisca, pjesnika i kantautora Dwaynea Seagravesa. Sa sjedištem u južnoj Kaliforniji, pod utjecajem bezvremenske suštine 60-ih, izvornog sirovog americana zvuka, te bendova poput James, Mazzy Star, Spiritualized i neizostavnih The Brian Jonestown Massacre, The Stevenson Ranch Davidians od 2006. godine stvaraju glazbu koja nastoji simultano demistificirati i obogatiti ljudsko iskustvo.

Uz spomenutog Seagravesa i dugogodišnju basisticu Jessicu Latiolait, u bendu je i supersonična psych trojka – Rob Campanella (The Brian Jonestown Massacre, The Quarter After) na gitari, Andy Campanella (Occult Wisdom, Imogene, Chief Nowhere) na bubnjevima i Misha Bullock (Tennis System) na gitari.

Za upad je poželjna donacija od 30 kuna, a sva sredstva prikupljena donacijama namijenjena su glazbenicima.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari