nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Thom Yorke i Jonny Greenwood u Zagrebu u sklopu novog projekta

Wunmi Onibudo
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Hala Zagreb 16. svibnja će postati središte novog projekta Thoma Yorkea i Jonnyja Greenwooda iz Radioheada i Toma Skinnera iz Sons of Kemet. Zagrebačka postaja je ujedno i prva polazišna točka velike europske turneje u sklopu koje će zasvirati i u čuvenom Roundhouseu i Albert Hallu. Nakon dva izdana singla You Will Never Work In Television Again i The Smoke, nestrpljivo se iščekuje album koji kritičari već sada svrstavaju u jedan od najprominentnijih izdanja godine.

Wunmi Onibudo (preuzeto sa nme.com)

Prošlog vikenda u nešto više od 12 sati održali su čak tri rasprodana uzastopna koncerta, koji su bili streamani i za publiku. Kritika je bila oduševljena koncertima koji neodoljivo podsjećaju na proto-punk i math rock verziju Radioheada. Najavljeni zagrebački koncert je poprilično dobar razlog za uloviti ih uživo, budući da je teško moguće da ćemo Radiohead uskoro gledati na ovim prostorima.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju 4. veljače i možete ih nabaviti putem Entrio i Eventim sustava po cijeni od 379 kuna.

(Visited 136 times, 1 visits today)
Be social

Komentari