Istaknuto
21.04.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova glazba ovog tjedna donosi izbor od pet domaćih i regionalnih glazbenih noviteta za koje se može glasati do sljedeće srijede.

15.04.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Poslao sam nekoliko bendova upit jesu li spremni platiti mi 50 kuna za iskrenu recenziju. Čekam ponude. Čini se da nije samo jeziku svejedno.

Film

Thom Yorke izbacio uznemirujuć soundtrack za film “Suspiria”

29.10.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Frontman Radioheada počeo je sve više slijediti svojeg bendovskog kolegu Jonnyja Greenwooda. Thom York objavio je glazbu koju je napravio za Suspiriju, remake kultnog horora koji je režirao Dario Argento 1977. godine, a ove ga gledamo u novom ruhu Luce Gaudagnina (Skrivena ljubav).

York je već ranije izjavio kako mu je bilo teško raditi na soundtracku jer je bio van svoje sigurne zone te da mu je pisanje glazbe išlo jako teško, piše Indie Wire. Također, skladanje za horor filmove uključuje orkestre i nekoliko specifičnih stvari. Redatelj Guadagnino i montažer Walter Fasano rekli su da mora pronaći svoj put prema konačnom cilju.

Film Suspiria u naša bi kina trebao doći nakon 1. studenog, a zastrašujuć i uznemirujuć soundtrack možete poslušati ispod članka.

(Visited 243 times, 2 visits today)

Komentari