Film

Tom Hanks se vraća kako Robert Langdon u Infernu

Foto: Facebook/Inferno
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Foto: Facebook/Inferno
Foto: Facebook/Inferno

Fanovi Dana Browna iznenadili su se kada je objavljeno da će se snimanje očekivanog nastavka The Lost Symbol odgoditi, a mjesto će ustupiti čevtrtom dijelu serijala, Infernu. Međutim, još se nije znalo hoće li se glumačka ekipa vratiti na svoja mjesta. Pa, sada se zna da hoće. Objavljeno je da će Tom Hanks ponovno utjeloviti simbologa Roberta Langdona. Na redateljsku stolicu ponovno sjeda Ron Howard.

Zašto je  The Lost Symbol odgođen? Zato što ga je Howard odbio režirati te je htio biti isključivo jedan od producenata. No, juri se za što većim uspjehom u kino-blagajnama te se tako krenulo na idući nastavak.

Evo što o radnji kaže „poleđina knjige“:

„U srcu Italije, harvardski profesor simbologije Robert Langdon odvučen je u svijet centriran oko jednog od najtrajnijih i najmisterioznijih literarnih remek djela… Daneteovom Paklu.
Langdon se sukobljava sa suparnikom i genijalnom zagonetkom koja ga vuče u okolinu klasične umjetnosti, tajnih prolaza i futurističke znanosti. Izvlačeći iz Danteove mračne poeme, Langdon pokušava naći odgovore i odlučiti kome treba vjerovati… Prije nego svijet bude nepovratno promijenjen.“

David Koepp, koji je napisao scenarij za Anđeli i Demoni, adaptirat će i ovo djelo, čiji je izlazak u kina najavljen za 18. prosinca 2015.

Be social

Komentari