Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Večeras She Loves Pablo poziva na premijerno slušanje novog albuma uz koncert Lazarvs & Hrmulja

23.01.2020. Ziher.hrFoto: Horpaczi David
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Večeras 23. Siječnja, Vintage Industrial bar će ugostiti mađarske stoner miljenike domaće publike Apey & The Pea, ali pod novim imenom LAZARVS. Prije njih će zasvirati ludbreški bend Hrmülja, koji je u travnju 2019. objavio ‘self titled’ album prvijenac, u sklopu čije promocije će ovom prilikom i nastupiti.

Zagrijavanje za koncert odradit će zagrebački She Loves Pablo premijernim preslušavanjem novog albuma.

Apey & The Pea su ime promijenili ime u Lazarvs ove godine, iako je iza njih glazbeni opus započet 2008. Iza sebe imaju tri studijska izdanja i jedan EP, a njihove žestoke riffove i energične live nastupe publika obožava. Bend trenutno radi na novom, četvrtom albumu istoimenog naziva “Lazarvs”.

Svatko tko je bio na njihovom nastupu opet će se vratiti jer vrhunski kombiniraju stoner, doom i sludge zvuk i svakim novim izdanjem serviraju nešto novo, što podsjeća na NOLA sound.

Ulaznice

Na dan koncerta cijela ulaznice iznosi 55 kuna.

(Visited 55 times, 2 visits today)

Komentari