nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

Večeras She Loves Pablo poziva na premijerno slušanje novog albuma uz koncert Lazarvs & Hrmulja

Foto: Horpaczi David
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Večeras 23. Siječnja, Vintage Industrial bar će ugostiti mađarske stoner miljenike domaće publike Apey & The Pea, ali pod novim imenom LAZARVS. Prije njih će zasvirati ludbreški bend Hrmülja, koji je u travnju 2019. objavio ‘self titled’ album prvijenac, u sklopu čije promocije će ovom prilikom i nastupiti.

Zagrijavanje za koncert odradit će zagrebački She Loves Pablo premijernim preslušavanjem novog albuma.

Apey & The Pea su ime promijenili ime u Lazarvs ove godine, iako je iza njih glazbeni opus započet 2008. Iza sebe imaju tri studijska izdanja i jedan EP, a njihove žestoke riffove i energične live nastupe publika obožava. Bend trenutno radi na novom, četvrtom albumu istoimenog naziva “Lazarvs”.

Svatko tko je bio na njihovom nastupu opet će se vratiti jer vrhunski kombiniraju stoner, doom i sludge zvuk i svakim novim izdanjem serviraju nešto novo, što podsjeća na NOLA sound.

Ulaznice

Na dan koncerta cijela ulaznice iznosi 55 kuna.

(Visited 376 times, 1 visits today)
Be social

Komentari