Glazba

Velika Alenova fešta ovu subotu u Boogaloou povodom 30 godina karijere

Alen Vitasović
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Dugo očekivana proslava 30 godina karijere Alena Vitasovića konačno će se dogoditi ovu subotu (13.4.) u Boogaloou. Njemu će se na pozornici pridružiti njegov prijatelj i suradnik od praktički prvih dana kada se profesionalno počeo baviti glazbom, Šajeta.

„Veoma se radujem koncertu u subotu u zagrebačkom klubu Boogaloo. Nakon kraće pauze ponovo krećemo u akciju! Nastup je posvećen mojoj tridesetogodišnjoj profesionalnoj karijeri. Predstavit ćemo i pjesme s mog novog albuma, koji uskoro izlazi u izdanju diskografske kuće Dancing bear, uz normalno neizbježne poznate starije hitove koji su obilježili moju karijeru. Proslavi će se pridružiti i moj dugogodišnji prijatelj, suradnik i kolega Dražen Turina – Šajeta s kojim me vežu zajednički počeci i mnogi nastupi. Pozivam vas od srca na koncert, dođite u što većem broju. Vaš Alen”, izjavio je Vitasović ususret koncertu.

Posebni gost za ovu izuzetnu priliku, Šajeta, prisnažio je o njihovom odnosu: „Još od prvih dana moje karijere imao sam veliku Alenovu podršku, a upoznali smo se ranih 90-ih kad se stvarao “ča-val”. Pozvao me je s mojim tadašnjim bendom da mu budemo predgrupa u Lisinskom, a nama je to bio osjećaj kao da smo na Wembleyju. Ili kad nas je iznenadio na promociji albuma “Blues berača šparuga” u Jabuci, nisam tad ni znao da će biti prisutan na koncertu, a kad je izašao na pozornicu, zavladao je neviđeni delirij u klubu, evo i danas me prolaze trnci. U svakom slučaju, iako smo puno puta nastupali zajedno, velika mi je čast biti dio ove priče i jedva čekam subotu u Boogaloou!”

Satnica

21:00 Vrata
21:30 Šajeta
22:30 Alen

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 18 eura mogu se kupiti online preko Hangtime ticketinga ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 34), a na dan koncerta cijela ulaznice će koštati 22 eura.

VAŽNA NAPOMENA: Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci su ok.

Be social

Komentari