Film

Veliko uzbuđenje, neopisiva sreća: U nedjelju stiže KOZa dvadeset i treća

Foto: Facebook.com/KOZaKviz
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U nedjelju, 11. prosinca održat će se nova KOZa, kviz općeg znanja. Mjesto radnje: Metropolis na Aveniji Dubrovnik 10. Vrijeme radnje: 19 sati. Vođa šou programa: Goran Vugrinec Goc.

Nakon što smo ovaj vikend odigrali zabavnu filmsku varijantu KOZe, na kojoj je trijumfirala ekipa Lonestara nakon napete finalne borbe s Riktusom Erektusom, vrijeme je za novu feštu općeg znanja. Više od stotinu pitanja raspoređeno je u naše standardne kategorije: Opći kaos (sve i svašta o svemu i svačemu), Sofijin izbor (osam ponuđenih tema, igraju se četiri koje vi odaberete), Multimedijalna kaljuža (5 audiovizualnih misterija), Čija mama crne brege dere (naša klasična igra asocijacija) i Točno u podne (brzopotezno rešetanje dviju najuspješnijih ekipa). Tu su i laganica-dvoboji pod pauzama za fora nagrade, kao i možda pokoje iznenađenje.

Svaka ekipa može se sastojati od 2-4 člana, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe. Kao i dosad, KOZu prati cijeli niz vjernih pastira: California Burritopobjednike nagrađuje večerom, HBO vam omogućuje tromjesečnu pretplatu, Roomescape by Fox in a Box nudi fenomenalnu avanturu, Paintball FLEKA daje vam priliku da, nakon intelektualnog izazova, iskusite i fizičko, Blitz i Cinestar vode vas u kino, Maraska će vam malo zgrijati želudac ovih zimskih dana, Tehnički muzej Nikola Tesla velikodušno vas educira, KSET vas vodi na koncert kultne grupe Zabranjeno pušenje,  a Nextbike vam omogućuje da odjebete tramvaje i automobile i živite malo zdravije.

Broj mjesta u Metropolisu je dosta ograničen, prijavite svoje ekipe što prije ako ne želite propustiti predzadnju KOZu ove godine! Kako, pitate nas?

-slanjem mejla na koza@fak.hr („prijava za KOZu“ u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj)

-slanjem SMS-a na 091 1179 329 („prijava za KOZu: __ime ekipe__ i broj članova“)

-ispunjavanjem ovog kratkog i slatkog obrasca

-slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici

KOZari, bok!

Be social

Komentari