Film

Video – Pogledajte trailere popularnih filmova koji ne lažu!

Foto: Youtube.com/screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Youtube.com/screenshot

Znate onaj osjećaj kad pogledate trailer koji vas nabrije da pogledate i film, za kojeg se na kraju ispostavi da je užasan, prosječan ili jednostavno ne onakav kakav ste očekivali nakon trailera? Kako Ameri kažu, ‘we’ve all been there’. Stoga je ekipa pod Youtube imenom screenjunkies odlučila odraditi trailere blockbustera nakon gledanja filma, koje su jednostavno nazvali Honest Trailers. Naravno, sve u humoristične svrhe (mada nerijetko šalama samo presvuku istinu o elementima u određenom filmu). Screenjunkies svakog drugog petka objavljuju svoje uratke na većinski zahtjev fanova i njihovih komentara. Dosad se najviše ističu traileri za The Avengers, The Dark Knight Rises, Hunger Games, The Lord of The Rings, Twilight i drugi.

Pogledajte ove urnebesno iskrene trailere, a ukoliko imate neki film na pameti za kojeg smatrate da bi bio savršen za ovako nešto, ostavite screenjunkiesima komentar na njihovom kanalu.

The Avengers (“…Thor, koji je nekako izvukao svoj film, ali čija pojava ovdje potpuno negira kraj njegovog filma.”)

The Dark Knight Rises (“Pripremite se za Brucea Waynea koji prvih 45 minuta šepa pomoću štapa…”)

Trilogija The Lord of The Rings (“Kad se zla vagina probudi, na ovom je Hobitu i ovom fiktivnom boy bendu da uništi njen nakit.”)

Paranormal Activity (“…njih dvoje će se naći u stravičnoj istrazi kako bi doznali – zašto on toliko snima?”)

Twilight: Breaking Dawn (“Pripremite se za film koji sadrži pet reklama za Volvo, četiri partije šaha i najviše buljenja IKAD.”)

Hunger Games (“…u budućnosti, gdje su bogati obučeni kao drugorazredne Lady Gage…”)

Be social

Komentari