Glazba

Video: Recesija… što je to? Prodano već 10 tisuća karata za Robbieja Williamsa i 5 tisuća za Maidene

Foto: www.facebook.com/robbiewilliams
Vrijeme čitanja: 2 minute

Foto: Facebook

Tjedan dana je prošlo od službene najave koncerta Robbija Williamsa u Zagrebu i već je prodano 10 tisuća karata. To je trećina ukupnog kapaciteta stadiona Maksimir. Ako je suditi prema dosadašnjoj prodaji 13.8. će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

> Cijene ulaznica za Williamsov spektakl

 

Ništa lošije među publikom ne kotira ni legendarni Iron Maiden za čiji je prvi hrvatski dvoranski koncert prodano 5 tisća karata, a headbanger pit je skoro rasprodan.

> Povratak heavy metal legendi:Iron Maiden u Areni Zagreb

 

Više od dva mjeseca unaprijed rasprodane su karte za koncert Beyonce u Areni. To je svakako podsjetnik za sve one koji misle da mogu ležerno s kupovinom karata da se odluče što prije.

Posljednjih godina je Zagreb (ali i Hrvatska općenito) postao privlačna koncerta destinacija popularnim stranim izvođačima, a do kraja godine nas očekuje još mnogo vrhunskih koncerata. Karte za dolje navedene koncerte mogu se kupiti na prodajnim mjestima u sustavu Eventim.


BEYONCÉ – 17.4.2013. – ARENA ZAGREB – RASPRODANO!!

MARK KNOPFLER – 5.5.2013. – ARENA ZAGREB

DEPECHE MODE – 23. 5. 2013. – MAKSIMIR, ZAGREB

WHITESNAKE – 15.6.2013. – DOM SPORTOVA, ZAGREB

ROGER WATERS: THE WALL – 23.7.2013. – POLJUD, SPLIT

SANTANA – 29.7.2013. – JAZINE (open air), ZADAR

IRON MAIDEN – 31.7.2013. – ARENA ZAGREB

LEONARD COHEN – 2.8.2013. – ARENA, PULA

ROBBIE WILLIAMS – 13.8.2013. – MAKSIMIR, ZAGREB

PETER GABRIEL – 5.10.2013. – ARENA ZAGREB

 

Tko bi to očekivao? U punom jeku recesije, otkaza, nezaposlenosti, kopanja po kontejnerima interes za koncerte vrhunskih izvođača raste iz mjeseca u mjesec, a Zagreb se glazbenicima nameće kao nezaobilazna postaja na turnejama. Osim spomenutih solo koncerata, ove godine će u hrvatsku zbog festivala doći mnogo izvođača koje smo godina čekali, a i sve češći dolasci manje poznatih bendova u klubove diljem grada dokaz je polaganog buđenja koncetne scene.

Be social

Komentari