Film

Stigao novi trailer za Pacific Rim!

Foto:Facebook.com/pacificrimmovie
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto:Facebook.com/pacificrimmovie
Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Nije prošlo mjesec dana od prvog trailera,  a već imamo priliku ući dublje u del Torov apokaliptični svijet i borbu izvanzemaljaca i ljudi. Iz novoga trailera ne saznajemo skoro ništa novoga o likovima ni fabuli. Izrečeni su tekst i glazba u oba trailera identični. Netko bi zaključio da je zapravo dosadna kopija staroga, već viđenoga trailera, ali zahvaljujući prikazanim nevjerojatnim vizualnim efektima i scenama borbe uspijeva prikovati gledatelja uz ekran.

Novi film proizašao iz genijalnog uma Guillerma del Tora radi se o borbi između ljudi i gigantskih izvanzemaljaca, Kaijua koji izlaze iz oceana. U moru nastala je rupa koja je stvorila prostorni portal i omogućila ulaz neprijateljski raspoloženim gostima. Zadnja šansa za ljude su veliki roboti Jaegeri te zaboravljeni pilot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) i početnica Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Foto:Facebook.com/pacificrimmovie
Foto:Facebook.com/pacificrimmovie

Redatelj je spomenuti Gullermo del Toro koji se proslavio Panovim Labirintom i Hellboyem, a glumačku ekipu čine Charlie Hunnam (serija Sons Of Anarchy), Ron Perlman (Hellboy, The City Of Lost Children) i Idris Elba (Thor, Takers) koji u traileru najviše dolazi do izražaja svojom neustrašivošću.

Zanimljivo jest da za Elbinu je ulogu Stackera Pentecosta razmatran Tom Cruise.

Glas je  računala koji čujete u traileru dala Ellen McLain koja je također dala glas računala u videoigrici Portal i Portal 2.

Koliko su del Toru pune ruke posla svjedoči  informacija da je odbio režirati Star Wars: Episode VII, upravo zbog prezaposlenosti, iako mu je bilo drago što su mu ponudili takav prestižan posao.

Pacific Rim dolazi u kina 12.7. pa se možemo nadati što skorijem novom traileru kako bismo saznati nešto novo o ovome obećavajućem filmu. Trailer pogledajte ispod:

Be social

Komentari