novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Video: Prvi trailer – Ashton Kutcher kao Steve Jobs!

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Kad se radi o Steveu Jobsu, prvo što padne na pamet su Apple i računalna revolucija, a možda će nakon ovog filma jedna od asocijacija biti i Ashton Kutcher. Naime, biografski film jednostavnog imena – Jobs, Joshue Michaela Sterna (Swing Vote, Neverwas), otkrit će nam 30 godina osobnog i inovatorskog puta fascinantnog buntovnika, Stevea Jobsa. To uključuje ‘revolucionarizaciju’ osobnih računala, osnivanje Applea, razvoj iPoda i mnoge druge zanimljive detalje. Nije teško za pretpostaviti, uloga protagonista pripala je upravo Ashtonu Kutcheru, prvenstveno zbog velike fizičke sličnosti preminulom geniju. Ostatak casta čine Josh Gad kao Steve Wozniak, Lukas Haas kao Daniel Kottke, James Woods u ulozi Jacka Dudmana, Matthew Modine utjelovio je Johna Sculleya, dok je za scenarij zaslužan Matt Whiteley.

Iako je film premijerno prikazan na Sundance festivalu, tek je sada snimljen prvi službeni trailer i moram upozoriti – izabrane scene zajedno čine poprilični spoiler, tako da – budite upozoreni!
Film izlazi 16. kolovoza ove godine pod distribucijom Open Road Filmsa, a do tada, uživajte u traileru!

(Visited 194 times, 1 visits today)
Be social

Komentari