Nagrade

Vodimo vas na veliki koncert Jonathana u Tvornici kulture

jonathan
Foto: facebook.com/thebandjonathan
Vrijeme čitanja: 2 minute

Riječki Jonathan održat će koncertnu promociju drugog albuma “To Hold” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 12. svibnja. Novo izdanje vraća Jonathan u klub koji je bend već nekoliko puta napunio. Aktualni “To Hold” objavljen u veljači kritika je proglasila zasad jednim od najboljih domaćih ovogodišnjih albuma. S “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love”. Novi album predstavlja i prvi duet za Jonathan, na pjesmi I Don’t Mind pridružila im se kantautorica Lovely Quinces koja će gostovati i na koncertu, a bend će pratiti i Ivan Kovačić-Kova na saksofonu.

Velika potvrda radu benda stiže i iz televizijskog svijeta jer će se pjesme s aktualnog albuma naći u epizodama druge sezone HTV-ove serije “Novine”. Ekipa na čelu s režiserom Daliborom Matanićem, zaslužna za izuzetno hvaljenu domaću seriju čiju je kvalitetu prepoznao i Netflix, odlučila je u epizodama nove sezone, uključujući odjavnu špicu, uvrstiti Jonathan, a najviše će prostora dobiti čak tri skladbe: Seasons, Wake Up Call i spomenuti duet I Don’t Mind.

Jonathan su prvi bend koji uvodi proširenu stvarnost kao redoviti načinkomunikacije s publikom, a pristupa joj se putem skeniranja omota CD-a “To Hold”. Potpuno nova dimenzija prezentacije benda, nastala u suradnji s riječkim timom, omogućuje predstavljanje ekskluzivnih sadržaja, glazbenih novosti, snimke probi ili koncerata, te tako još prisniju komunikaciju s fanovima. Da bi se pristupilo svijetu proširene stvarnosti (AR), potrebno je otići na posebnu web stranicu, koja će biti navedena i na CD-u, i usmjeriti pametni telefon (sustav za sada radi samo na Android telefonima), laptop ili osobno računalo, na pozadinu albuma gdje će se primjenom tehnologije proširene stvarnosti umjesto nje prikazivati sadržaj koji će se redovito ažurirati. CD “To Hold” bit će dostupan za kupnju na zagrebačkom koncertu.

Ulaznice

Ulaznice za koncert u prodaji su po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn. Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu CD Shopovima, na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Ziher za svoje čitatelje ima 2×2 ulaznice koje možete osvojiti tako da na Ziherovoj Facebook stranici pronađete ovu objavu te u komentaru tagirate osobu s kojoj želite na koncert. Dobitnike objavljujemo u petak, 11. svibnja u ranim poslijepodnevnim satima.

Be social

Komentari