Istaknuto
13.01.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

09.12.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Mreža mladih Hrvatske i UNICEF motiviraju mlade da dijele svoje mišljenje o mentalnom zdravlju i drugima temama u cilju poboljšanja položaja mladih kod nas.

Glazba

Zagrijavanje za nadolazeće koncerte uz Distune na plaži

26.07.2018. Ziher.hrFoto: Distune Promotion
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Iza Distune Promotiona je fenomenalna riječka klupska koncertna sezona, od rasprodanih promocija domaćih bendova (One Piece Puzzle & Po Metra Crijeva, Kries, My Buddy Moose) do stranih gostovanja (Algiers, The Underground Youth, Acid Mothers Temple, Kadavar, Wrekmeister Harmonies). Iako je klupski dio gotov, najveće  koncertne poslastice ekipa iz Distune Promotiona ostavila je za kraj, i to u open air ljetnoj varijanti.

Prvog dana kolovoza (srijeda, 1.8.) u Rijeku premijerno dolazi američka kantautorica Chelsea Wolfe koja će a svojim bendom predstaviti aktualni album „Hiss Spun“.

Dok je ljetna glazbena poslastica ostavljena za ponedjeljak, 13.8. kada nam stiže Calexico. Američki alt country/indie rock bend, ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album “The Thread That Keeps Us“.

Distune sve poziva na plažu – točnije u beach bar Pajol na Pećinama, u subotu 28. srpnja u 20 sati, kao svojevrsno zagrijavanje pred nadolazeće koncerte. Osim prvoklasne plejliste koju mahom čine albumi nadolazećih izvođača naći će se tu i ljetni biseri. Naravno, spremili su i nagradne igre u vidu poklon pakete (ulaznice, plakati…) a sve u suradnji s Pajol barom koji taj dan sprema i posebnu osvježavajuću ponudu.

Ljeto, plaža, kokteli i dobro društvo.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Komentari