Istaknuto

Ziher slavi rođendan i svi ste pozvani!

Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Fotomontaža: Ziher.hr
Fotomontaža: Ziher.hr

Iako treći rođendan nije okrugli, Ziherovcima je važan. U trećoj smo godini postojanja prevalili 3000 fanova na Facebooku, redizajnirali portal, održali prvi Student Film Festival i ostvarili mnoštvo zacrtanih ciljeva. Ako to nije razlog za feštu, ne znamo što jest.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže  14. ožujka na rođendanskom partyju u Malom pogonu Tvornice kulture. Poklone ne morate nositi, a upad je simboličnih 10 kn.

Naime, iza portala Ziher.hr koji svoju publiku izvještava o svijetu kulture i umjetnosti, stoji mlada i neprofitna udruga Ziher. Cilj je udruge promicanje kulturnih sadržaja i vrijednosti putem medija, a osnovala ju je nekolicina mladih studenata novinarstva vođenih željom da  objedine ono što najviše vole: kulturu, novinarstvo puno zabave s još više alkohola.  Tri godine rada urodilo je plodom – na Ziheru danas sudjeluje više od pedeset mladih volontera koji pišu i usavršavaju se u novinarskoj profesiji, a čitanost portala raste iz dana u dan.

Party počinje u 22 sata, a zabavljat će vas trio DJ-a koji čine Critical LP, DJ Hlad i DJ Iggy.

Dakle, da ponovimo: 14. ožujka, Tvornica kulture (mali pogon). Na vama je samo da operete zube, namirišete pazuhe i s redakcijom Zihera proslavite treći rođendan. Karte su od 10. ožujka u pretprodaji.

Link na event –> http://www.facebook.com/events/351662378284947/

Be social

Komentari