Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

KSET-ov natječaj za kratke priče: Kako počinje tvoja priča?

10.03.2015. Tijana ŽivkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: press/KSET

Foto: press/KSET

Klub studenata elektrotehnike (KSET) organizira natječaj za sudjelovanje u izboru najbolje kratke priče pod nazivom Kako počinje tvoja priča?. Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku,a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Svaki autor smije poslati samo jednu priču po krugu natječaja.

Pitanja ili prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 9. ožujka do 9. travnja 2015. godine, na kratkaprica@kset.org. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 21. svibnja 2015.

Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba – kset.org. Odabrani autori dobit će kemijske olovke s ugraviranim vlastitim i imenima priča te jednu od sljedećih knjiga: 100 % društveni uzgoj Ive Tkalec, Črna mati zemla Kristiana Novaka, Mima i kvadratura duga Želimira Periša, a svesci s odabranim pričama bit će postavljeni u KSET-ovu knjižnicu.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Komentari