Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Knjige

KSET-ov natječaj za kratke priče: Kako počinje tvoja priča?

10.03.2015. Tijana Živko
Foto: press/KSET

Foto: press/KSET

Klub studenata elektrotehnike (KSET) organizira natječaj za sudjelovanje u izboru najbolje kratke priče pod nazivom Kako počinje tvoja priča?. Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku,a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Svaki autor smije poslati samo jednu priču po krugu natječaja.

Pitanja ili prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 9. ožujka do 9. travnja 2015. godine, na kratkaprica@kset.org. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 21. svibnja 2015.

Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba – kset.org. Odabrani autori dobit će kemijske olovke s ugraviranim vlastitim i imenima priča te jednu od sljedećih knjiga: 100 % društveni uzgoj Ive Tkalec, Črna mati zemla Kristiana Novaka, Mima i kvadratura duga Želimira Periša, a svesci s odabranim pričama bit će postavljeni u KSET-ovu knjižnicu.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Komentari