Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Knjige

Traži se najbolji slogan Noći knjige!

27.03.2015. Tijana Živko
Foto: facebook.com/Noć knige

Foto: facebook.com/Noć knige

Povodom ovogodišnje Noći knjige, koja se kao i svake godine održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, Noć knjige i Centar za kreativno pisanje – CeKaPe raspisuju natječaj za slogan Noći knjige. Naime, traži se slogan ili rečenica od tri do osam riječi koja će na najzanimljiviji način opisati važnost i/ili užitak čitanja i pisanja, odnosno svega što je vezano za knjigu i književnost.

Pravo sudjelovanja imaju građani Republike Hrvatske i građani inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Slogan treba sadržavati od tri do maksimalno osam riječi, a svoje prijedloga valja slati na mail cekapenocknjige2015@gmail.com pod šifrom, a u odvojenom dokumentu osobne podatke, ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona. Prijave se primaju do 9. travnja.

Najbolji slogan bit će nagrađen besplatnom radionicom pisanja u CeKaPe-u, dok će ostali slogani biti nagrađeni majicama s otisnutim sloganima i poklon knjigama. Svečano proglašenje i uručenje nagrada dogodit će se u Noći knjige, 23. travnja 2015. godine.

(Visited 302 times, 1 visits today)

Komentari