Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Knjige

Traži se najbolji slogan Noći knjige!

27.03.2015. Tijana Živko
Foto: facebook.com/Noć knige

Foto: facebook.com/Noć knige

Povodom ovogodišnje Noći knjige, koja se kao i svake godine održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, Noć knjige i Centar za kreativno pisanje – CeKaPe raspisuju natječaj za slogan Noći knjige. Naime, traži se slogan ili rečenica od tri do osam riječi koja će na najzanimljiviji način opisati važnost i/ili užitak čitanja i pisanja, odnosno svega što je vezano za knjigu i književnost.

Pravo sudjelovanja imaju građani Republike Hrvatske i građani inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Slogan treba sadržavati od tri do maksimalno osam riječi, a svoje prijedloga valja slati na mail cekapenocknjige2015@gmail.com pod šifrom, a u odvojenom dokumentu osobne podatke, ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona. Prijave se primaju do 9. travnja.

Najbolji slogan bit će nagrađen besplatnom radionicom pisanja u CeKaPe-u, dok će ostali slogani biti nagrađeni majicama s otisnutim sloganima i poklon knjigama. Svečano proglašenje i uručenje nagrada dogodit će se u Noći knjige, 23. travnja 2015. godine.

(Visited 290 times, 1 visits today)

Komentari