Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Knjige

Traži se najbolji slogan Noći knjige!

27.03.2015. Tijana Živko
Foto: facebook.com/Noć knige

Foto: facebook.com/Noć knige

Povodom ovogodišnje Noći knjige, koja se kao i svake godine održava povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, Noć knjige i Centar za kreativno pisanje – CeKaPe raspisuju natječaj za slogan Noći knjige. Naime, traži se slogan ili rečenica od tri do osam riječi koja će na najzanimljiviji način opisati važnost i/ili užitak čitanja i pisanja, odnosno svega što je vezano za knjigu i književnost.

Pravo sudjelovanja imaju građani Republike Hrvatske i građani inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom. Slogan treba sadržavati od tri do maksimalno osam riječi, a svoje prijedloga valja slati na mail cekapenocknjige2015@gmail.com pod šifrom, a u odvojenom dokumentu osobne podatke, ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona. Prijave se primaju do 9. travnja.

Najbolji slogan bit će nagrađen besplatnom radionicom pisanja u CeKaPe-u, dok će ostali slogani biti nagrađeni majicama s otisnutim sloganima i poklon knjigama. Svečano proglašenje i uručenje nagrada dogodit će se u Noći knjige, 23. travnja 2015. godine.

(Visited 280 times, 1 visits today)

Komentari