Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Vatra u Tvornici na dvodnevnom koncertu

20.02.2017. Ziher.hrFoto: Dinko Bažulić
Vrijeme čitanja: 2 minute

Nakon što su uspješno predstavili svoj akustični program u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine, te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla Gorim (akustik) koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak, 19. i subotu, 20. svibnja u Tvornici kulture Vatra će po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert, poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama i brass sekcijom na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. svibnja, rezerviran je za Vatru na struju. Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend, uz svoje poznate uspješnice, po prvi puta uživo izvesti i neke od pjesama koje upravo sprema za budući studijski album.

Ovime se nakon zagrebačkih koncerata u velikim prostorima (Dom sportova, Lisinski), Vatra ujedno po prvi puta vraća u klupski prostor Tvornice koji je rasprodala prije tri godine na svom rođendanskom koncertu, sa željom da u godini kada bend postaje punoljetan to ponove dva puta.

“Dvodnevno druženje s dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18. rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike”, kaže Ivan Dečak.

Kako bi svojim fanovima omogućili što povoljnije cijene da mogu doći na svaki od ova dva različita koncerta, bend je, u dogovoru s organizatorom koncerta, uz jednodnevne pripremio i limitiranu količinu dvodnevnih ulaznica te ekskluzivan poklon za najbrže kupce dvodnevnih ulaznica. Naime, prvih sto kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju s kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu Facebook stranicu kao poklon dobivaju novi ‘akustik’ album potpisan od strane benda, a koji će preuzeti na samom koncertu.

Ulaznice za koncerte Vatre u Tvornici u prodaju kreću u utorak, 21. veljače. Jednodnevne: 60 kuna (do 8. ožujka) / 70 kuna (do 9. travnja) / 85 kuna (do 19./20. svibnja) / 110 kuna (na dan koncerta). Dvodnevne: 100 kuna (do 9. travnja) / 125 kuna (do 18. svibnja).

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari