Istaknuto
12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

11.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U novu školsku godinu ulazimo s novim singlovima, što stranim, što domaćim. Na vama je da ih poslušate i glasate za onu pjesmu koja to najviše zaslužuje.

Film

Nakon 25 filmova i 40 godina, je li došlo vrijeme da Bond bude žena? Pierce Brosnan misli da je

09.09.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 2 minute

Na proljeće iduće godine u kina bi trebao doći jubilarni 25. film o tajnom agentu 007 – No Time To Die bit će posljednji u nizu u kojemu će Bonda tumačiti Daniel Craig (ujedno i peti po redu), a već se neko vrijeme spominju imena koja bi ga mogla naslijediti i kojima bi Craig trebao predati pištolj.

Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, Richard Madden, pa čak i pjevač Harry Styles spominju se kao novi Bondovi, no na popis se tiho i bez prevelike buke ugurala i jedna – žena.

Lashana Lynch svoju ulogu u Captain Marvel mogla bi debelo prešišati i postati prva žena-Bond. U prilog joj ide sve jači #MeToo pokret, a sada je dobila i novog zagovornika na svoju stranu. U intervjuu za The Hollywood Reporter, legendarni Bond Pierce Brosnan izjavio je da podupire nastojanja da žena započne novu eru agenta 007.

“Mislim da smo dovoljno gledali kako to muškarci rade u posljednjih 40 godina. Maknite se momci i dajte ženama mjesta. Mislim da bi to moglo biti stimulirajuće i uzbudljivo”, rekao je Brosnan koji misli da se to ipak neće dogoditi tako skoro, barem ne dok je angažiran produkcijski dvojac Braccoli-Wilson.

Što do sad znamo o 25. Bondu?

Znamo da će nositi naziv No Time To Die i da bi u kina trebao doći u travnju 2020. Jamesa Bonda po posljednji će puta glumiti Daniel Craig, no najviše zanimanja izazvala je objava glavnog zlikovca koji je pao u ruke oscarovcu Ramiju Maleku. Ostale uloge tumače Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Léa Seydoux.

Producentica Broccoli dala je hint i rekla da No Time To Die počinje tako da prikazuje Bonda kao umirovljenog agenta koji uživa u svom ‘spiritualnom domu’.

Još se ne zna tko će raditi na novoj Bondovoj temi, no šuška se kako bi ta zadaća mogla biti povjerena Edu Sheeranu – njegov menadžer potvrdio je da su se Sheeran i Broccoli našli na radnom sastanku kako bi raspravili mogućnost da upravo on snimi novu naslovnu pjesmu, no ništa još nije službeno potvrđeno.

(Visited 134 times, 134 visits today)

Komentari