Nagrade

Nagradnjača: Vlasnici UK top 40 broj 1 singla SIGMA dolaze u Zagreb

Foto: Chew The Fat!
Vrijeme čitanja: 3 minute
Foto: Chew The Fat!
Foto: Chew The Fat!

Odličan britanski drum’n’bass dvojac Sigma, vlasnici prvog mjesta na UK TOP 40 ljestvici sa singlom “Nobody To Love“, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture 23. svibnja u sklopu Chew The Fat! Croatia večeri. Sigma se već četiri tjedna drži među prvih pet mjesta na UK TOP 40 ljestvici, sa stvari “Nobody To Love”.  Iako je singl prvotno pušten kao besplatno izdanje, postao je treći najprodavaniji singl ove godine u Velikoj Britaniji, ali i njihov prvi broj 1 na službenim top ljestvicama. “Nobody To Love” je obrada “Bound 2” američkog izvođača Kanye Westa, a ovo je tek treći  drum’n’bass singl koji je zasjeo na 1. mjesto UK TOP 40 ljestvice.

Duo iz Londona Joe Lenzie i Cameron Edwards iliti Sigma, sastavni su dio drum’n’bass scene od 2007. godine, od ranih izdanja za etikete kao što su  Charge i Viper Recordings, preko “All Blue” potpisane za Bingo Imprint do opakih traka za plesni podij “Paint It Black” i  “El Presidente VIP“. Sa singlovima kao što su “Night and Day“, “The Jungle“, “Stronger” te surađujući s DJ Freshem na stvari “Lassitude” i izdanjima za legendarni Hospital Records zacementirali svoju poziciju na d’n’b vrhu. Svojim radom zavrijedili su poštovanje kolega, a remiksirali su imena kao što su Ellie Goulding, Eric Prydz, Groove Armada, Skepta, Sway, Rusko, a nagrađeni su i nagradom Best Breakthrough DJs za Drum & Bass Arena. Zbog velikog uspjeha stvari “Nobody To Love” nedavno su potpisali i ugovor s Universal Music izdavačkom kućom.

Sigma – Nobody To Love

Friško je vani i njihov novi remix Clean Bandit – Extraordinary (Sigma Remix)

https://www.facebook.com/sigmahq

http://www.sigmahq.com/

Za dolazak ovog trenutno top UK izvođača u Hrvatsku zaslužan je kolektiv Chew The Fat! Croatia, koji će se priključiti Sigmi na zagrebačkom nastupu. Uz rezidente Yesha i DMT-a, tu su i MC Tone Tuoro te VJ -polygon, koji će nastupiti u Velikom pogonu, a u goste dolazi i slovenski TRDEE. Svi će biti zaduženi za Drum’n’Bass, Trap, Garage zvuke.

Zanimljiv drugi deep house floor smjestit će se u Malom pogonu, pod krunom bratskog programa Black Light. Glazbu vrte domaći produkcijski dvojac Good Fellaz (Deep in Mint), Marko Halaus (BSH) te Schatzi (Sounds of Space).

Početak je u 23:30. Pretprodaja ulaznica je po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio.hr i na https://www.entrio.hr/event/sigma-chewthefatcro-tvornica-kulture-1498

Na dan događaja cijena će iznositi 50 kuna i vrijedi do 00:30, a 60 kuna nakon.

http://www.facebook.com/ctf.croatia

http://www.facebook.com/boomboom.projects

Foto: Chew The Fat!
Foto: Chew The Fat!

✖ VELIKI POGON: Drum’n’Bass, Trap, Garage…

http://www.facebook.com/ctf.croatia

► SIGMA (3Beat, Hospital | UK)

https://www.facebook.com/sigmahq

► TRDEE (LiquiFi | SLO)

► YESH (CTF!Cro, JabbaTon, burn studios)

http://www.facebook.com/djyesh

► MC TONE TUORO (CTF!Cro, Fil Tilen)

http://www.facebook.com/anton.tonetuoro

http://www.youtube.com/user/ToneTuoro

► VJ -polygon (CTF!Cro)

✖ Black Light MALI POGON: House, Deep House

https://www.facebook.com/blacklightzg

► DMT (CTF!Cro, Black Light, burn studios)

http://www.dmtproductions.com/

► Good Fellaz (Deep in Mint)

► Marko Halaus (BSH)

► Schatzi (Sounds of Space)

Ziher za vas ima 1×1 upada! Sve što treba je ispod ovog članka napisati ime i prezime i čekati da objavimo dobitnike na našoj facebook stranici.
Sretno!

Be social

Komentari