Nagrade

Nagradnjača: Illectricity Festival je završio, vrijeme je za ponovno okupljanje

Foto: CFSN
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: CFSN
Foto: CFSN

Ovogodišnji Illectricity prošao je iznad očekivanja. Još jednom, ali već deseti puta za redom, Zagreb je dokazao kako je ovakav festival prijeko potreban. Nikad veći interes, kako za noćnim, tako i za dnevnim programom, a festivalski Main Night posjetilo je preko devetsto ljudi.

Festival je sada gotov, ali teško je priznati da je devetodnevna magija iza nas. Dok se višemjesečni trud pretoči u samo par dana užitka, jedina nam je želja duh Illectricityja barem još mrvicu produljiti. U petak, 19. prosinca, reunion će se održati u Sirupu, klubu u kojem su održane dvije vrlo uspješne Illectricity zabave. Nakrcavši oficijalni after party i rasprodavši festivalski Sound Clash, Illectricity ekipa vraća se u Sirup s mjesečnim CFSN DJs večerima, odnosno s Æon, phillipe, Funk Guru i itch.

Ulaz je 20kn do 01h, 30 nakon, a početak u 00:30h, kraj u 7:30h.

Foto: CFSN
Foto: CFSN

O CFSN DJ-ima:

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu, od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugima.

Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancirfest i mnogim drugim.

Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova.

Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka s preko 30 DJ-eva i 24h web streamingom.

Svi štedimo za doček pa vam Ziher poklanja 2×1 upad za petak, a sve što trebate je komentirati članak imenom i prezimenom i pratiti našu Facebook stranicu gdje ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

Be social

Komentari