Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

Velika anketa: Izaberi najbolju pjesmu koju smo do sada poslali na Eurosong

13.05.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hrvatska i Eurosong – ljubavna priča koja traje već 27 godina. Ima sve odlike odnosa koji ima svoje uspone i padove. Sve je počelo jednom nježnom romansom koja je trajala do ulaska u novi milenij, a onda se dogodila navika i stagnacija. Nakon prekida koji je trajao dvije godine, odlučili su pružiti ljubavi još jednu (čitaj: nekoliko) prilika i, iako na van sve izgleda blještavo i kvalitetno, nešto iznutra još uvijek ne štima.

Tako bi se ukratko moglo sažeti 25 glazbenih brojeva koje smo kroz dugi niz godina slali na najveću europsku pozornicu. No, koji je bio najbolji?

U nastavku je anketa na kojoj ćemo pokušati posložiti hrvatske predstavnike na Eurosongu od najboljeg do najgoreg.

I zapamtite – vrijedi se nastaviti truditi jer ako je Ivan Mikulić mogao 2004. pjevati o krilima koja će se pojaviti 15 godina kasnije, možemo i mi sanjati da će Eurosong nekad ponovno doletjeti u Zagreb.

(Visited 440 times, 1 visits today)

Komentari