Istaknuto
16.10.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Ove srijede Nova glazba donosi sedam glazbenih noviteta za koje možete glasati do one sljedeće i pet stranih prijedloga za slušanje.

14.10.2019.

Vrijeme čitanja: 11 minute Nismo se htjeli amaterski pozabaviti memom u rekreativne svrhe, nego analizirati memski potencijal sa stručnjakinjom za verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Glazba

Velika anketa: Izaberi najbolju pjesmu koju smo do sada poslali na Eurosong

13.05.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Hrvatska i Eurosong – ljubavna priča koja traje već 27 godina. Ima sve odlike odnosa koji ima svoje uspone i padove. Sve je počelo jednom nježnom romansom koja je trajala do ulaska u novi milenij, a onda se dogodila navika i stagnacija. Nakon prekida koji je trajao dvije godine, odlučili su pružiti ljubavi još jednu (čitaj: nekoliko) prilika i, iako na van sve izgleda blještavo i kvalitetno, nešto iznutra još uvijek ne štima.

Tako bi se ukratko moglo sažeti 25 glazbenih brojeva koje smo kroz dugi niz godina slali na najveću europsku pozornicu. No, koji je bio najbolji?

U nastavku je anketa na kojoj ćemo pokušati posložiti hrvatske predstavnike na Eurosongu od najboljeg do najgoreg.

I zapamtite – vrijedi se nastaviti truditi jer ako je Ivan Mikulić mogao 2004. pjevati o krilima koja će se pojaviti 15 godina kasnije, možemo i mi sanjati da će Eurosong nekad ponovno doletjeti u Zagreb.

(Visited 401 times, 1 visits today)

Komentari