kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

Nova glazba: Pokle, EoT, Šiza i drugi

NOVA GLAZBA
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nova godina, nova glazba! U poznatom formatu u 2023. godini nastavljamo na tjednoj bazi predstavljati najnovije glazbene novitete domaće i regionalne scene po izboru glazbene redakcije, ali uz par noviteta.

Glasovanje za singl tjedna od sada traje od subote do subote, a svaki redakcijski pobjednički singl tjedna ući će u izbor za singl mjeseca, koji će dalje izglasati naša glazbena redakcija. Izvođače s pobjedničkim singlom mjeseca ćemo ugostiti u brzopoteznom intervjuu, a njihov singl automatski ulazi u konkurenciju za singl godine.

Da ne bi ispalo da vaši glasovi nemaju neku daljnju svrhu, glasove publike u tjednom glasovanju također ćemo zbrajati i pobjednik će biti proglašen. Pratit ćemo glasove iz mjeseca u mjesec, a na kraju godine ćemo objaviti anketu za singla godine po izboru publike. I vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Ovog tjedna za rubriku Nova glazba snage će odmjeriti Mike & Me, EoT, Šiza, Pokle i Dante Drama.

Ovotjedna nova glazba – domaći singlovi

Mike & Me – Lose Control

DJ i producent Mike & Me predstavio je novi singl Lose Control.

EoT – Samo Nebo

EoT je predstavio videospot za singl Samo nebo.

ŠIZA – Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda

Rock dvojac Šiza objavio je novi singl Ponašaj se tako i kad nitko ne gleda koji, kao prvi u nizu, dolazi u službi najave novog albuma.

Pokle – Online

Pokle je predstavio singl Online koji je nastao kao posljedica “loše internetske veze”.

Dante Drama – Dobro je sve

Hvarski reper Dante Drama predstavio je feelgood singl Dobro je sve.

 

Novu glazbu ovog tjedna je birala Eleonora Bojanić.

(Visited 424 times, 3 visits today)
Be social

Komentari