Glazba

Bogat program nadolazeceg Gricevanja

Foto: Facebook
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook
Foto: Facebook

DEMONIQUE
Imate demo bend? Želite nastupati i eksponirati se široj publici? Prijavite se na Demonique festival u sklopu Gričevanja. Sve što morate napraviti je prijaviti vaš bend i snimke na Facebook profil Gričevanja. Nakon toga, žiri sastavljen od medijskih pokrovitelja i izdavačkih kuća odlučiti će o 3 najbolja benda koja će nastupati u Bon Bon baru u subotu 13. travnja od 13 do 14 sati. Na taj dan ujedno će se održati i natjecanje među 3 finalna benda u kojem će glavnu riječ voditi publika. Pobjednik će svirati na zatvaranju Gričevanja 14. travnja kao predgrupa sastavu Urban&4.
Prijave traju do 4. travnja.

http://www.facebook.com/gricevanje

STRAŠNO DOBRA PRIČA
Gričevanje vam daje priliku da uplašite cijeli Gornji grad sa svojom strašno dobrom pričom.
Ukoliko ste maštoviti te znate ispričati priču prijavite se na inforicevanje.com s naznakom „Strašno dobra špica“. . Radnja priče ne mora biti isključivo vezana uz Grič i strašne gornjogradske legende, ali namjera je da sa svojom jezivom pripovjetkom prestrašite one koji slušaju ili čitaju. Jedini kriterij je da priča može biti duga do najviše 800 riječi. Zato, oslobodite maštu i smislite najstrašniju priču koju je Zagreb ikad čuo. Prijave traju do 4. travnja.

STRAŠNO DOBRA ŠPICA
Želite da vaša scena iz filma bude poznatija od one iz Hitchochkovog Psychoa? Ako se bavite filmom, animacijom, programiranjem ili drugim tehnikama bilo amaterski ili profesionalno ovo je prilika Vas.  Bit priče je da se radovi vežu uz strašne horor priče koje ne moraju nužno biti vezane uz Grič, u trajanju od maksimalno 30 sekundi. Radove možete snimiti fotoaparatom, mobitelom ili kamerom te svaki rad mora završavati s logom Gričevanja.
Žiri će odabrati 3 najbolja uratka koja će se vrtiti na glavnoj pozornici prije koncerata i to pred nekoliko tisuća ljudi na fasadi Galerije Klovićevi dvori. Tri finalista koji uđu u uži krug natjecanja borit će se za titulu pobjednika od strane organizatora Gričevanja. Radovi se mogu prijaviti na e-mail info@gricevanje.com.

Be social

Komentari