Izvedbene umjetnosti

Bruce Willis na kazališnim daskama?

Foto: b-willis.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
foto:b--willis.com
foto:b–willis.com

Bruce Willis dao je naslutiti kako postoji mogućnost njegovog povratka u teatar. U intervjuu za jedan poznati časopis rekao je kako bi volio raditi u kazalištu i kako mu se taj posao čini više odgovoran, nego onaj filmskog glumca.

Willis je nastupao u kazalištu od malena. Razlog tomu nije talent kojeg su otkrili još dok je bio dječak, već njegov problem s mucanjem. Kako bi pobijedio strah od nastupa i govora pred ljudima Bruce se upisao u dramsku skupinu, što mu je uvelike pomoglo.

Nakon srednje škole nije odmah prepoznao glumu kao svoj životni poziv, već se bavio različitim zanimanjima- čak je želio postati i privatni istražitelj. Međutim, nakon neuspjeha u tom naumu upisuje glumu i dobiva ulogu u predstavi  Mačka na vrućem limenom krovu. Ubrzo je i od toga odustao te kreće za svojim snovima u New York.

U gradu koji nikad ne spava ovaj je američki glumac dobio ulogu u seriji Slučajni partneri koja ga je i proslavila. Poznat je po ulogama u filmovima Umri muški, Gle tko to govori, Pakleni šund, Šesto čulo i brojnim drugim.

Bruce Willis i dalje osvaja publiku svojom prepoznatljivom ulogom Johna McClanea te je spreman i za šesti nastavak ovog uspješnog akcijskog trilera, tako da će njegove ponovno probuđene kazališne ambicije morati pričekati.

Be social

Komentari