Glazba

Povratak kralja – Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu sljedećeg ljeta. Zahvaljujući njemu energija idućeg Exita bit će visoka od samog starta jer nas već prvog dana, u četvrtak, 4. srpnja, očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih sati.

Iako je Coxova veza s Exitom dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo vidjeli na Dance Areni, a glavni razlog za to je njegova odluka od prije nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa. Zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom danas pravi praznik i jedno od iskustava koje se ne propušta.

Povratku ovog DJ velikana na EXIT prethodila je uzbudljiva zajednička akcija organizatora i njegovih brojnih fanova – nakon što je objavljeno da je apsolutni pobjednik godišnje ankete u kojoj je publika Exita sa svih krajeva planete izabrala koga želi vidjeti na Dance Areni. Prošlog tjedna na svim službenim kanalima Exita objavljen je video u kojem su organizatori pozvali “Kralja Karla” da se vrati na tvrđavu, u što su se odmah uključili i mnogobrojni fanovi koji su podjelili video uz hashtag #CarlCoxEXIT.

Potvrda za njegov nastup na službeno Najboljem europskom festivalu stigla je tijekom prošle noći od njega osobno, a on sam je poslije prve europske titule prorekao da će “dobiti još jednu, dve, tri takve nagrade u budućnosti”, što se i ostvarilo.

Carl Cox već desetljećima vrijedi za jednog od najtraženijih DJ-eva svijeta, a poslije petnaest sezona njegovih legendarnih “Revolution” zabava na Ibizi, 2016. godine je Space napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svijetu, poslije čega je Cox neslužbeno okrunjen kao kralj ovog jedinstvenog otoka. Pored toga toga, do 2017. godine vodio je svoj voljeni Global Radio Show koji je, nakon 16 godina postojanja, imao i do 17 milijuna slušatelja tjedno u 35 zemalja.

Uz EXIT nema zime: svaka karta vodi i na more

U susret praznicima, EXIT je najavio veliku novogodišnju akciju, gdje se kupovinom ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 455 kuna na poklon mogu dobiti i ulaznice za morske festivale u organizaciji EXIT tima, Sea Star festival, koji će 24-25. svibnja biti održan u Umagu, kao i Sea Dance festival koji će krajem kolovoza biti održan na plaži Buljarica u Budvi.

Uvjet za stjecanje ulaznica za najsunčanije Exitove festivale je registracija u periodu od 1. do 28. veljače na stranici www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će vrijediti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za EXIT 2019 kupe do isteka akcije. U prazničnom duhu, EXIT će nekima od kupaca darovati i smještaj i prijevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale. Ulaznice za EXIT festival dostupne su putem stranica exitfest.org, www.entrio.hr i www.ticketshop.hr.


EXIT festival bit će održan od 4. do 7. srpnja 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a već su potvrđeni i prvi izvođači, među kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitaristički heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos

Be social

Komentari