Istaknuto
22.01.2022.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Tužna iznenadna vijest uhvatila nas je u subotnje popodne. Pjevač Aki Rahimovski i frontmen Parnog Valjka, preminuo je iznenada danas u 67. godini.

19.01.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Sredina siječnja podsjeća nas na proljeće vedrim vremenom, ali i živahnim izdanjima koji najavljuju glazbeno osvježenje u 2022. godini.

Glazba

Chris Cornell na 340 stranica: Prva sveobuhvatna biografija uskoro u prodaji

28.09.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Rockmark predstavlja hrvatski prijevod prve sveobuhvatne biografije Chrisa Cornella, „Total F*cking Godhead”, koja će kod nas biti objavljena istodobno kada i u svijetu.

Corbin Reiff, glazbeni novinar iz Seattlea, na 340 stranica kronološki prati život jednog od najboljih i najprepoznatljivijih pjevača svih vremena: od odrastanja i prvih bendova, sve do formiranja Soundgardena s kojim je ’90-ih dominirao glazbenom scenom i popularnom kulturom, skupa s Pearl Jamom, Alice in Chains i Nirvanom. Nije zaboravljena ni Cornellova dinamična solo karijera, vrijeme provedeno u Audioslaveu i Temple of the Dog, kao ni problematične godine borbe s ovisnošću.

Upoznajte Chrisa u detalje

Obogaćena izjavama onih koji su bili bliski s Chrisom Cornellom, „Total F*cking Godhead” – fraza kojom se u grunge svijetu opisuje iskustvo za koje drugi superlativi ne bi bili dostatni – temeljito je istražena biografija s kojom ćete se podsjetiti na grunge eksploziju, ali i na talent i osobnost legendarnog rockera koji je svoj život tragično okončao 2017. u 53. godini.

Knjiga se u redovnoj prodaji očekuje u prvoj polovici listopada, a do 3. listopada traju prednarudžbe i knjiga se može kupiti za 109 kuna. Redovna cijena knjige iznosit će 139 kuna.

(Visited 282 times, 2 visits today)

Komentari