novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Hrvatski dvojac Dash i Koolade dio su stvaranja novog albuma svima nam znanog Masta Kille, člana kultnog Wu Tang Clana.  Točnije, naši  hip hop producenti  tvorci su beatova za dvije pjesme, Dash potpisuje beat za singl “Cali Sun” na kojem  gostuje Kurrupt (iz Snoop Doggovog Da Dogg Pounda), a Koolade potpisuje produkciju  singla “What U See”.

Ovo nije prva suradnja naših producenata s Wu Tang Clanom!

Član Bolesne braće Baby Dooks surađivao je Masta Killom na albumu “No Said Date” , a Koolade je bio autor beata za pjesmu “Good” na albumu “More Fish” Ghostface Killaha.

Tko je krivac za ovu suradnju ?

Do suradnje između naših producenata i kultnog Wu Tang Clana došlo je nakon što je njihov menadžer, Phat Phillie  dao CD s instrumentalima ekipi iz Wu Tang Clana kada su gostovali u Zagrebu.

Be social

Komentari