Glazba

Dino Jelusić novi je član kultne grupe Whitesnake!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Danas u prijepodnevnim satima hrvatsku je publiku ugodno iznenadila vijest da naš poznati glazbenik Dino Jelusić postaje član britanskog rock benda Whitesnake.

Ovu lijepu vijest Dino je s fanovima podijelio na svom Instagram profilu navodeći da ga je glavni vokal Whitesnakea, David Coverdale, kontaktirao telefonski i pozvao u bend u kojem će Dino svirati klavijature i biti prateći vokal. Dino je od djetinjstva dobro poznat široj publici, a osvojio nas je izvedbom pjesme Ti si moja prva ljubav na Natjecanju za pjesmu dječje Eurovizije u Kopenhagenu 2003. godine, na kojoj je i pobijedio.

Godine 2011. Dino je izdao svoj prvi album „Living my own life” za koji je inspiraciju pronašao u pjesmama kultnih bendova Europe, Bon Jovi te Whitesnake. Pamtimo i njegov rad kroz odličnu grupu Animal Drive koja je prije nekog vremena prestala s radom te angažmane i nastupe kroz zabavne emisije „Zvijezde pjevaju” i „A strana”.

Na Whitesnakeovoj svjetskoj turneji 2022. godine Dino će upoznati i bendove Europe i Foreigner, čiji su najpoznatiji bezvremenski hitovi The Final Countdown i I Want To Know What Love Is. U svojoj Instagram objavi napisao je: „Jedva čekam krenuti na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@dinojelusick)

Dino je do sad pratio bend Trans-Siberian Orchestra na čak četiri turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su održali oko 50 koncerata stoga vjerujemo da će i ovog puta publici pokazati svoj enorman talent i karizmu.

Be social

Komentari