Istaknuto
24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.11.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše vizart redakcije!

Glazba

Elon predstavlja novi album u riječkoj Crkvi

26.01.2019. Ziher.hrFoto: Facebook.com/TRAPLES
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

ELON je mladi perspektivni glazbenik iz Srbije koji je osnivač 197 gang-a. Prvi svoj korak na sceni Elon radi projektom iz 2017. pod nazivom “Sneg u Oktobru”. Najglasniji odjek u publici su napravili singlovi 5 ujutro u Subotici i Sneg u Oktobru koji nas dovode do drugog albuma iz 2018. pod nazivom “Rem Faza”. Drugim albumom Elon pokazuje svoje ozbiljne namjere hitovima poput Phone Call, Astrofizika i Quentin Tarantino te postupno gradi svoj put do najveće regionalne izdavačke kuće – Bassivity Digital. Pod novom etiketom Elon izdaje Rambo RMX, Požar i svoj najveći hit Sedmo Nebo.

Jučer je Elon je izbacio i novi singl u suradnji s producentom ForeignGotEmom pod nazivom Nikad Satisfied. Svojevrsna premijera novog singla i cijelog albuma održat će se u riječkoj Crkvi u petak 1.. veljače. Večer će biti i ispunjena gostima pa će se Elonu pridružiti Buntai, Palac i Lilcutwrist. Za DJ pultom podršku će pružiti DJ kolektiv koji čine YUNG BESSI i SHmmY, dok će se za vizuale pobrinuti Daj Ajde.

Cijena ulaznice iznosit će 30 kuna, a vrata kluba se otvaraju u 23:30 sati.

(Visited 313 times, 1 visits today)

Komentari