Istaknuto
24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.11.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše vizart redakcije!

Glazba

KUKU$ promovira “Glupi tejp” u riječkoj Crkvi

17.03.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/kukus36
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

KUKU$ su urbane legende zagrebačkog trap zvuka koje već svi vrlo dobro znate, a počastit će nas ovog petka, 22. ožujka, koncertnom promocijom mixtape-a “Glupi Tejp” u riječkom klubu Crkva u organizaciji Traples kolektiva.

Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je prije tri godine, sedam dana prije promocije njihovog debi albuma “Flexikon” i kompletno rasprodanim klubom Klub, nakon čega su uslijedili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom i jednako uspješan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015.

Dvije godine kasnije je izbačen “Gram Turizlo”, collab tape u sklopu 33 bande, a prošle godine s dugo iščekivanim albumom “Anđeli i Bomboni” su nam dokazali da je ove godine KUKU$ glavni. KUKU$ se u Rijeku vraća na krilima mixtape-a “Glupi Tejp” koji će promovirati u klubu Crkva, a singlovima poput Bode Miller i Oće Kurac nam pokazuju da gas nikad nije bio jači.

Po završetku koncerta za DJ pultom do jutarnjih sati zabavljat će vas SHmmY i YUNG BESSI iz Traples kolektiva, a za vizuale će ponovno biti zadužen DAJ AJDE.

Ulaznice

Vrata kluba otvaraju se u 23:30, a karte za koncert možete nabaviti na ulazu po cijeni od 40 kuna.

(Visited 301 times, 3 visits today)

Komentari