Film

Fifty Shades of Grey dobio datum izlaska, u kina stiže prvog dana mjeseca kolovoza 2014. godine!

Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey
Foto: www.facebook.com/50shadesofgrey

Jedan od trenutno najiščekivanijih filmova, Fifty Shades of Grey, koji je rađen prema aktualnom američkom bestselleru američke spisateljice E.L. James, koja je čak i jedna od producentica filma, dobio je svoj datum izlaska na tržište. U svjetsku reprodukciju film će izaći u petak, prvoga dana mjeseca kolovoza 2014. godine.

Službena objava ove vijesti stigla je iz New Yorka od ekipa koja tek radi na filmu, čija će redateljica biti Sam Taylor-Johnson koja se zbog svojih ranijih uradaka na filmskoj traci čini i više nego prikladan izbor za ovaj film. Scenarij je prema knjizi E.L. James adaptirala Kelly Marcel, dok će producenti zajedno sa spisateljicom biti Michael De Luca i Dana Brunetti.

I to je to od ekipe koja je zasad poznata u stvaranju filma, a izbor glumaca kao i sam početak snimanja – tek slijedi. Kuće kojima film pripada jesu Universal Pictures i Focus Features, a nakon što su u ožujku prošle godine otkupili prava na prvu knjigu trilogije (Fifty Shades Darker (2011) i Fifty Shades Freed (2012)) E.L. James, one žele snimiti i filmsku trilogiju, koja uopće nije daleko od realizacije u narednim godinama.

Be social

Komentari