novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Florence Welch predstavila dvije nove pjesme s nadolazećeg albuma

Foto: facebook.com/florenceandthemachine
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto:facebook.com/florenceandthemachine
Foto:facebook.com/florenceandthemachine

Nakon što su objavili pjesmu What kind of man i pripadajući provokativan spot,  Florence i njena mašina vraćaju se s dvije nove numere. Radi se o pjesmama Third Eye i St. Jude koje su odsvirali uživo na jučerašnjem koncertu u Londonu. Ove dvije skladbe naći će se na nadolazećem albumu “How Big How Blue How Beautiful” čiji je izlazak zakazan za 2. lipnja. Pjesme su zasad dostupne samo u live aranžamanu, a bacati uho možete u priloženim linkovima.

S obzirom na to da su prošle gotovo četiri godine od posljednjeg albuma “Ceremonials”, nove pjesme dolaze kao ugodno osvježenje nakon ove stanke, a čini se da je Florence Welch uložila puno energije u njen treći album. Bar takav dojam ostavljaju ove tri pjesme koje smo dosad čuli, a i svojevrsni video/trailer kojeg je objavila povodom najave izlaska novog diskografskog uratka.

Be social

Komentari