Istaknuto
30.09.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Novih sedam glazbenih uradaka iz domaćih radionica bore se za naklonost slušatelja, a tu je i pet stranih preporuka za slušanje.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Goatwhore u subotu premijerno u Zagrebu

25.07.2018. Ziher.hrFoto: Vintage Industrial Bar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U subotu, 28. srpnja u Vintage Industrial Bar stiže Goatwhore, black/death/trash metal čudo iz New Orleansa. Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a na premijernom nastupu u Zagrebu predstavit će onaj posljednji, “Vengeful Ascension” koji je 2017. izašao za kuću Metal Blade.

Frontmen Louis Ben Falgoust II o albumu kaže: “Željeli smo da bude sirovo. Željeli smo da bude organsko. Željeli smo da zvuči onako kako zvuči kad sviramo uživo”.

Dođite 28. srpnja do Vintage Industriala i dobit ćete dozu sirovog i profinjenog metala iz Louisiane potkovanog tematikom okultnog, a sve pod dirigentskom palicom Sammya Dueta (Acid Bath, Soilent Green).

Ulaznice

Karte su u prodaji i možete ih po cijeni od 70 kuna kupiti u Vintage Industrial Baru ili u Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta cijena porasti na 85 kuna. Početak koncerta najavljen je u 21 sat, a nakon njega je planiran after party do 5 ujutro u ljetnom vrtu bara.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari