Glazba

Goran Bare i Majke pripremaju veliki koncert u Domu Sportova

goran
Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Veliki Goran Bare, bard hrvatskog rocka, s bendom Majke vraća se u dvoranu Doma sportova koncertom koji će se održati u subotu, 12. studenog ove godine.

Nakon rasprodane Tvornice kulture u travnju i sjajnog koncertnog ljeta, Goran Bare i Majke opet su u vrhunskoj formi i najavljuju rock spektakl u Maloj dvorani Doma sportova.

Grupa Majke jedan je od daleko najpoznatijih i najprepoznatljivijih hrvatskih rock sastava, čiji je autorski potpis itekako zadužio domaću scenu. Osebujnost pjevača Gorana Bareta, ispričana kroz životnu rock priču jednog Vinkovčanina bez sumnje zaživjela je i šire od ovih prostora. Strast i pravi žargon istinske rock muzike ovaj sastav svojoj publici iskazuje još od 1984. godine.

Brojni albumi i hitovi

„Razdor”, „Vrijeme da se krene”, „Razum i Bezumlje”, „Milost”, samo su neki od vrhunskih albuma koje je kroz svoje razdoblje djelovanja ovaj sastav plasirao na tržište. Upravo hitove poput Teške boje, A ti još plačeš ili Ja sam budućnost (između ostalih) moći ćete slušati uživo na koncertu u Domu sportova.

Kako veličina i važnost ovog sastava ne bi ostala samo na našim riječima hvale, dokaz tome govore i brojne nagrade uručene ovoj grupi. 2012. godine Porin za hit pjesmu i pjesmu godine te najbolji video dobila je upravo pjesma Teške boje s istoimenog albuma. Porin za najbolji album godine ova je grupa dobila čak tri puta, a albumi zaslužni za to su „Unplugged”, „Teške boje” i posljednji album iz 2019. godine – „Nuspojave”.

Ulaznice za ovaj koncert krenule su u prodaju 7. rujna na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr, te i lokacijama Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius. Cijena ulaznice je 100 kuna (13,27 euro) do 16. listopada, dan nakon toga cijena se penje na 120 kuna (15,93 euro), a ako ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 140 kuna (18,58 euro).

Be social

Komentari