Glazba

Grše (City Caffe Zabok): Vrati se u Zabok!

Grše
Izvor fotografije: Facebook.com/Grše Official
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove je subote zaživjela zabočka klupska scena zahvaljujući mladom triljskom reperu, Grši. Pravo osvježenje u masi nekompetentnih autora donijela je vodeća trap zvijezda današnjice. Dok se klub još punio, atmosferu je zagrijavao DJ poznatim domaćim i stranim hitovima.

Dugo najavljivani i iščekivani gosti iznenađenja, Dino Blunt i Edi Abazi, među mladom adolescentskom publikom, zapalili su atmosferu te su bili pozdravljeni brojnim usklicima oduševljenja. Pola sata poslije ponoći, na pozornicu je stupila zvijezda večeri. Izvedbom pjesme Highlife s albuma „Platinum” započeo je svoj prvi nastup u Zaboku.

Publiku je upitao preziva li se još netko Šipek te je otkrio da i on vuče korijene iz područja Zagorja. Cijeli koncert održavao je izvanrednu energiju svojim popularnim hitovima i interakcijom s publikom. Poznate pjesme, koje su svi znali, ponovio je u dva navrata. Doduše, samo pravi ljubitelji trap glazbe znali su sve hitove od riječi do riječi kao što su Badr Hari i Suza.

Za vrijeme izvođenja emotivne autobiografske pjesme Suza, razdragana publika obasjala je prostor upaljačima i bljeskalicama. Za kraj, Grše je zamolio sve prisutne da maknu mobitele, uživaju i plešu uz novi hit, Fantazija, koji je ujedno i duet s glazbenicom Miach.

Nakon nešto više od sat vremena svirke, Grše je napustio pozornicu pjevajući svevremenski hit Dajem ti rič. Svi su još bili u transu, no tulum je nastavio DJ u istom ritmu kako je i započeo. Vjerujemo da svi s nestrpljenjem očekuju Gršin ponovni povratak u Zabok.

Be social
Što misliš o ovome koncertu?
Podijeli svoje mišljenje putem ZiherMetra!
Vaš glas je zabilježen. Hvala vam na glasanju!

Komentari