Istaknuto
21.02.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Porin kao hrvatski Grammy? Ma dajte molim vas! Objavljene su nominacije za najvažniju glazbenu nagradu i ponovno nam nije dobro.

20.02.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Lijepa naša svakodnevico, o junačka populacijo internet komentatora - himna je izvedena.

Glazba

Hip Hop Rijeka presents ONI u Omladinskom kulturnom centru Palach

10.05.2017. Ziher.hrFoto: Facebook
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hip Hop Rijeka u suradnji s Udrugom Ri Rock predstavlja večer kvalitetnog hip hopa u Omladinskom kulturnom centru Palach u subotu, 20. svibnja. Večer će predvoditi zagrebačka rap grupa ONI, a za zagrijavanje su zaduženi riječki junaci.

ONI

ONI je rap grupa koju čine MC-jevi: Jantar, Kali i Scriptor, DJ Noki Nole, te producent KolAK47. Nakon nekoliko godina zajedničkog djelovanja, 2011. godine oformljuju grupu i započinju rad na albumu. Album prvijenac “Lajtmotiv” izlazi 2015. godine, a najavljen je putem tri live sessiona, objavljenih na Youtube kanalu grupe: Ludbreg session, Laginjina session i Gorice session. ONI svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pjesmama dominiraju isječci glazbe iz filmova i ostalih tajnih izvora koje KolAK47 pomno selektira i na MPC-u, uz naglašene bubnjeve, vješto uklapa u prepoznatljivu cjelinu. MCjevi u vokalnom smislu ostaju dosljedni onome što su radili i na svojim prethodnim projektima.

KRIPTONIT

Riječka hip hop pojava koja je dio Shamballa Kolektiva. Grupa se sastoji od tri MC-a: Suicide, Metatron Lefra i Noddy Chi. Njihov debi je bio s pjesmom ‘’Ravno u Glavu’’ koja je izašla na albumu Kompilacija 2015.

MR. WOOX

Mr. Woox je mladi riječki DJ i beatmaker, član Balkan Kolektiva, Ludwig Sound booking agencije i We Grow Wax record labela. Odrastao je na zvukovima bluesa, funka, jazza i swinga, a kasnije otkriva old school hip hop od kojega izvlači samo najtvrđe i najmasnije beatove pod utjecajem grupa kao što su ( House of Pain, Funkdoobiest, Cypress Hill, Gang Starr) i nastoji povezati te muzičke stilove.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni 30 kuna možete kupiti u Dallas Music Shopu od 11.4.2017. do 19.5.2017. Na dan koncerta upad će biti 40 kuna.

Detalje i novosti pratite na Facebook eventu.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari