Glazba

Nova imena Exit festivala: John Newman, Milky Chance i Goldie & The Heritage Orchestra

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Novosadski Exit festival je svom line upu dodao još nekoliko izvođača! Tako ćete na novosadskoj tvrđavi uz do sada najavljeni line up moći poslušati Johna Newmana, Milky Chance te Goldie & The Heritage Orchestra.

John Newman engleski je glazbenik najpoznatiji po hitu “Love Me Again” koji je pokorio britansku top ljestvicu i zasjeo na prvo mjesto. Vokalni stil Johna Newmana ima najdublje korijene u soul glazbi s naglašenom emocionalnom ekspresijom. Usprkos činjenici da su mu samo 24 godine, John pjeva kao veliki. Surađivao je i s nekim poznatim glazbenicima, pa je tako njegova suradnja s Calvinom Harrisom polučila ogroman uspjeh diljem svijeta. John trenutno priprema novi album pa pretpostavljamo da ćete na ovogodišnjem Exitu moći čuti i pokoju novu stvar.

Foto: facebook.com/johnnewmanmusic/photos
Foto: facebook.com/johnnewmanmusic/photos

Milky Chance je njemački duo koji kombinira elemente folka, reggaea te moderne elektronske glazbe.Veliki uspjeh je postigla njihova pjesma “Stolen Dance” koja je pregledana više stotina milijuna puta na Youtubeu, a 2014. godine je službeno bila najtraženija pjesma na poznatom Shazam!-u. Imali su nastupe po cijelom svijetu te na festivalima poput Coachelle i aktualnom SXSW te su nastupili kod Jimmya Kimmela.

Foto: Press
Foto: Press

Uz ove izvođače također će nastupiti i Goldie, legendarni engleski DJ i glumac te vizualni umjetnik. Na Exit festivalu će nastupiti u sklopu X-Bass programa koji se ove godine realizira uz pomoć poznatog UKF-a. Na festivalu će se pojaviti povodom 20 godina od izdanja drum’n bass prvijenca “Timeless”.

Be social

Komentari