Glazba

I Am Morbid dolazi u Močvaru

Foto: Facebook.com/IAMMORBIDBand/photos
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Abyssal Booking i Nasty Events u suradnji s klubom Močvara posvetit će večer 8. kolovoza death metalu i ugostiti bendove I Am Morbid (US), Attitudes to Human Extinction (Koprivnica) i Embryo (IT).

David Vincent i Pete Sandoval u sastavu I am Morbid dolaze odsvirati pjesme s prva četiri albuma benda Morbid Angel – „Altars of Madness”, „Blessed are the Sick”, „Covenant” i „Domination”. Ove godine slave 30. godišnjicu albuma „Covenant”, koji je ujedno i jedan od najprodavanijih death metal albuma ikad, te je upravo to glavni razlog njihove europske turneje.

S Covenantom su zakoračili u mainstream, te tako postali prvi death metal bend kojemu se to desilo. Vincent i Sandoval su također svirali na jednom od boljih grindcore izdanja, a to je Terrorizerov album „World Downfall”. Terrorizer se raspao jer je David Vincent regrutirao Petea Sandovala da postane član Morbid Angela, a pokojni Jesse Pintado se nakon raspada pridružio Napalm Deathu te napravio s njima „Harmony Corruption” i nastavio s njima nizati vrhunske albume. Nevjerojatno je koliko legendarnih situacija se u tih nekoliko godina dogodilo i koliko death metal i grindcore kao žanrovi duguju ovim ljudima.

Bend Attitudes to Human Extinction iz Koprivnice i Novog Marofa, pojačan je s basom iz Zagreba, a na sceni postavili su benchmark za ljestvicu iznad.

Metal bend Embryo dolazi iz Italije, aktivni su od 2000. godine, iza sebe imaju ukupno pet cjelovečernjih albuma, a na posljednjem im je u gostima bio George Kolias (Nile).

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 27 eura. Na sam dan koncerta, ako ih ostane, cijena ulaznice biti će 30 eura. Svi posjetitelji mlađi od 18 godina ostvaruju pravo na besplatan ulaz.

Be social

Komentari