Istaknuto
20.10.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

18.10.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute „Toma” je jedan stvarno dugi film i nitko tko ima zanimljiv život ne bi ga trebao pogledati.

Glazba

Indie Balkan: Online koncert u organizaciji Radio 808 i portala Ravno do dna za bolji početak vikenda

10.06.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak 11. lipnja, od 20:00 sati Radio 808 i portal Ravno do dna organiziraju Indie Balkan – online koncert tijekom kojeg će nastupiti Rebel Star, Billie Joan, Iz@ Medošević, Onaj Dječak i Masa Mor.

Pravo ime iza Rebel Stara jest Milan Glavaški koji je, isprovociran općom katastrofom na svim nivoima, odlučio vratiti Rebel Star na scenu. Objavio je izvrstan album „Demoni” i već najavio novo EP izdanje. Rebel Staru se pridružuje splitska kantautorica Billie Joan (Ivana Pezo) koja je  u vrlo kratko periodu oduševila publiku i struku objavom debitantskog albuma „Barren Land” 2017. i otad ne prestaje s koncertnim angažmanima. Iz@ Medošević je riječki glazbeni autor, alter pjesnik i punk filozof. Na prijelazu epohe jedna od najosebujnijih pojava riječke rock scene.

Onaj Dječak (Edin Džambić) autor je poznat po svojoj kreativnosti koja svaku misao i sliku s lakoćom pretvara u pjesmu, suvereno se krećući od oporih in-your-face komentara društvenih i političkih (ne)prilika, preko duhovitih dosjetki pobojanih specifičnim bosanskim humorom i sarkazmom koji svaku ideologiju baca na pod, sve do intimističkih glazbenih zapisa.

Masa Mor iliti Aleksandar Samardžija jedan je od najtalentiranijih kantautorskih izdanaka susjedne Bosne i Hercegovine koji je prije više od trideset godina privukao pažnju publike svojim bendom Major.

Radijski će se koncert prenositi na službenim YouTube kanalima Radija 808 i portala Ravno do dna, kao i na njihovim Facebook stranicama.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari