Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

Iron Maiden vraća se u Arenu u sklopu Legacy Of The Beast turneje

17.07.2018. Ziher.hrFoto: Foto: facebook.com/IronMaidenLegacyoftheBeast
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Iron Maiden, jedan od najbitnijih bendova svih vremena, vraća se 24. srpnja u zagrebačku Arenu u sklopu europske turneje Legacy Of The Beast.

Nakon uspješne svjetske turneje koja je trajala tijekom 2016. i 2017. te na kojoj su promovirali svoj zadnji album naslovljen “The Book of Souls”, Iron Maiden se ponovno okreće putovanju, a zagrebački nastup je uvršten među brojne festivalske i stadionske koncerte.

Koncept svjetske turneje Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova” koji će popratiti set-listu s velikim izborom materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Menadžer Maidena Rod Smallwood naglašava kako su temu ove turneje koja je prošarana hitovima te bitnim pjesmama iz povijesti benda odlučili temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući im prostora da budu kreativni i dobro se zabave, naročito s Eddiejem! Dodao je kako trenutno ne želi odavati previše, ali kako rade na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadaju fanovima priuštiti fantastičan doživljaj.

Ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

(Visited 164 times, 2 visits today)

Komentari