nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Film

Izašao trailer za Disneyjev film “Cruella”

cruella
Foto: Instagram
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Sjećate se one koščate dame zaljubljene u modu i krznene kapute koju smo mrzili kao mali jer je htjela kaput od psića dalmatinera? „Cruella” je novi Disneyjev film koji bi nam trebao pokazati kako je Estella de Vil došla do statusa zlice. Ona je tako druga Disneyjeva zlica koja dobiva dugometražni film, nakon Maleficent. 

Cruellu utjelovljuje Emma Stone, a radnja se odvija u 70-im godinama prošlog stoljeća te prati Estellu na putu pretvaranja u Cruellu. Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje i renomirana glumica Emma Thompson. Ostaje nam vidjeti hoće li Disney i ovaj put zlicu pretvoriti u neshvaćenu dobricu kao što su to učinili s Maleficent ili će se odvažiti i prikazati odvažnu, uistinu okrutnu Cruellu.

(Visited 377 times, 1 visits today)
Be social

Komentari