Istaknuto
24.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između sedam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

23.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Svatko od nas ima svoju privatnu verziju Đoleta jer čika Đole to zaslužuje, i iako nikada pročitati neće silne priče njemu u čast ispisane, bilo bi mu sigurno drago što se piše na račun i za račun njega.

Film

Izašao trailer za Disneyjev film “Cruella”

21.02.2021. Ziher.hrFoto: Instagram
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sjećate se one koščate dame zaljubljene u modu i krznene kapute koju smo mrzili kao mali jer je htjela kaput od psića dalmatinera? „Cruella” je novi Disneyjev film koji bi nam trebao pokazati kako je Estella de Vil došla do statusa zlice. Ona je tako druga Disneyjeva zlica koja dobiva dugometražni film, nakon Maleficent. 

Cruellu utjelovljuje Emma Stone, a radnja se odvija u 70-im godinama prošlog stoljeća te prati Estellu na putu pretvaranja u Cruellu. Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje i renomirana glumica Emma Thompson. Ostaje nam vidjeti hoće li Disney i ovaj put zlicu pretvoriti u neshvaćenu dobricu kao što su to učinili s Maleficent ili će se odvažiti i prikazati odvažnu, uistinu okrutnu Cruellu.

(Visited 62 times, 62 visits today)

Komentari