Istaknuto
04.12.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja i zajedništva.

01.12.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Ažurirajte se i ovog tjedna uz aktualne singlove s domaćeg glazbenog terena uz rubriku Nova glazba. Odaberite svog favorita i donesite mu vječnu slavu.

Film

Izašao trailer za Disneyjev film “Cruella”

21.02.2021. Ziher.hrFoto: Instagram
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sjećate se one koščate dame zaljubljene u modu i krznene kapute koju smo mrzili kao mali jer je htjela kaput od psića dalmatinera? „Cruella” je novi Disneyjev film koji bi nam trebao pokazati kako je Estella de Vil došla do statusa zlice. Ona je tako druga Disneyjeva zlica koja dobiva dugometražni film, nakon Maleficent. 

Cruellu utjelovljuje Emma Stone, a radnja se odvija u 70-im godinama prošlog stoljeća te prati Estellu na putu pretvaranja u Cruellu. Osim Emme Stone, u filmu se pojavljuje i renomirana glumica Emma Thompson. Ostaje nam vidjeti hoće li Disney i ovaj put zlicu pretvoriti u neshvaćenu dobricu kao što su to učinili s Maleficent ili će se odvažiti i prikazati odvažnu, uistinu okrutnu Cruellu.

(Visited 220 times, 3 visits today)

Komentari