Film

Video: Zima dolazi, ali samo u traileru za Disneyjev Frozen

Foto: Facebook.com/DisneyFrozen
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Izvor: Facebook.com/DisneyFrozen
Izvor: Facebook.com/DisneyFrozen

„Winter is coming“ najbolji je moto za Disneyjevu promociju novog animiranog uratka. Dok se pržimo na vrućinama, iz kultne radionice već razmišljaju o božićnoj sezoni filmova pa su tako izbacili najavni trailer za svoj adut blagdanskog perioda, animirani film Frozen. Novi trailer, doduše, ne otkriva previše o samoj radnji izuzev jedne produžene scene.

Priča prati neustrašivu i optimističnu djevojku Annu na epskom putovanju na kojem ju prate brojni likovi: planinar Kristoff i njegov sob Sven u potrazi za sestrom Elsom koja je zahvaljujući svojim petljanjem s ledenom magijom ostala zarobljena u kraljevstvu Arendelle u kojem vlada vječna zima. Sukobljeni s klimom kakva vlada na najvećim svjetskim vrhovima, mističnim trolovima i magičnim snjegovićima, Anna i Kristoff krenuti će u borbu protiv elemenata kako bi spasili kraljevstvo.

Glasove likovima posuditi će Kristen Bell, Jonathan Groff i Idina Menzel, za scenarij je zaslužena Jennifer Lee (autorica scenarija za Wreck-It Ralph) a režiju Chris Buck koji je za Disney radio Tarzan. Frozen u kina stiže 27. studenog. Međutim, prvi trailer ne odaje ništa više osim da se radi o potencijalnom Disneyjevom napadu na franšizu Ice Age, stoga se nadajmo da će, osim šaljivih sporednih likova, ponuditi i dostojnu good vs. evil priču i likove.

 

Be social

Komentari