Istaknuto
21.04.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova glazba ovog tjedna donosi izbor od pet domaćih i regionalnih glazbenih noviteta za koje se može glasati do sljedeće srijede.

15.04.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Poslao sam nekoliko bendova upit jesu li spremni platiti mi 50 kuna za iskrenu recenziju. Čekam ponude. Čini se da nije samo jeziku svejedno.

Film

Izvrstan provod Filmskog kluba 54+ uz projekt Moja filmska priča u Art-kinu

18.12.2018. Ziher.hrFoto: press Art-kino Croatia
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jučerašnje okupljanje Filmskog kluba 54+ u ispunjenom Art-kinu rođendanskom je mjesecu dalo još jedan razlog za slavlje jer je projekt Moja filmska priča zaživio onako kako je i zamišljen – kao zajednica sugrađanki i sugrađana starijih od 54 godine koji svojim dolaskom u Art-kino aktivno sudjeluju u sadržajima, obogaćujući istovremeno svoj filmski, društveni i kulturni život – na obostranu korist svih članova Kluba i Art-kina.

Projekciji filmskog klasika Neki to vole vruće, kultne komedije s Marilyn Monroe u glavnoj ulozi koju su članovi Filmskog kluba 54+ sami odabrali, prethodilo je upisivanje novih članova pa, govoreći u brojkama, Moja filmska priča ima 15 novih sudionika starijih od 54 godine, što sveukupno trenutno broji 160 članova Filmskog kluba 54+. Nakon projekcije uslijedio je domjenak i zabava za gledatelje u atriju Art-kina kako bi se, uz gledanje filmova, nove članove povezalo zajedničkim druženjem i neformalnom diskusijom što je, sudeći po reakcijama publike i posjetitelja, uspješno provedeno u djelo.

Foto: press Art-kino Croatia

Moja filmska priča projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i uključiti naše sugrađane starije od 54 godine u kulturni život zajednice. Članovi novoosnovanog Filmskog kluba 54+ tijekom kino sezone 2018/19 u okviru projekta mogu aktivno sudjelovati u osmišljavanju prigodnih filmskih programa, pohađati osam različitih kreativnih radionica, i volontirati u realizaciji redovnih filmskih programa Art-kina.

(Visited 93 times, 2 visits today)

Komentari