Istaknuto
09.10.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ove srijede nanizala je deset singlova koji kreću u borbu za naklonost slušatelja. Nešto ih je manje nego predsjedničkih kandidata i imate tjedan dana za glasanje.

08.10.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute Budući da je srpanj bio nešto manje zastupljen albumima kvantitativno, shvatio sam da bi ovdje bilo u redu recenzirati neke albume koji su mi promaknuli iz prošlih mjeseci.

Film

Izvrstan provod Filmskog kluba 54+ uz projekt Moja filmska priča u Art-kinu

18.12.2018. Ziher.hrFoto: press Art-kino Croatia
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Jučerašnje okupljanje Filmskog kluba 54+ u ispunjenom Art-kinu rođendanskom je mjesecu dalo još jedan razlog za slavlje jer je projekt Moja filmska priča zaživio onako kako je i zamišljen – kao zajednica sugrađanki i sugrađana starijih od 54 godine koji svojim dolaskom u Art-kino aktivno sudjeluju u sadržajima, obogaćujući istovremeno svoj filmski, društveni i kulturni život – na obostranu korist svih članova Kluba i Art-kina.

Projekciji filmskog klasika Neki to vole vruće, kultne komedije s Marilyn Monroe u glavnoj ulozi koju su članovi Filmskog kluba 54+ sami odabrali, prethodilo je upisivanje novih članova pa, govoreći u brojkama, Moja filmska priča ima 15 novih sudionika starijih od 54 godine, što sveukupno trenutno broji 160 članova Filmskog kluba 54+. Nakon projekcije uslijedio je domjenak i zabava za gledatelje u atriju Art-kina kako bi se, uz gledanje filmova, nove članove povezalo zajedničkim druženjem i neformalnom diskusijom što je, sudeći po reakcijama publike i posjetitelja, uspješno provedeno u djelo.

Foto: press Art-kino Croatia

Moja filmska priča projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i uključiti naše sugrađane starije od 54 godine u kulturni život zajednice. Članovi novoosnovanog Filmskog kluba 54+ tijekom kino sezone 2018/19 u okviru projekta mogu aktivno sudjelovati u osmišljavanju prigodnih filmskih programa, pohađati osam različitih kreativnih radionica, i volontirati u realizaciji redovnih filmskih programa Art-kina.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari