Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Film

Izvrstan provod Filmskog kluba 54+ uz projekt Moja filmska priča u Art-kinu

18.12.2018. Ziher.hrFoto: press Art-kino Croatia
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jučerašnje okupljanje Filmskog kluba 54+ u ispunjenom Art-kinu rođendanskom je mjesecu dalo još jedan razlog za slavlje jer je projekt Moja filmska priča zaživio onako kako je i zamišljen – kao zajednica sugrađanki i sugrađana starijih od 54 godine koji svojim dolaskom u Art-kino aktivno sudjeluju u sadržajima, obogaćujući istovremeno svoj filmski, društveni i kulturni život – na obostranu korist svih članova Kluba i Art-kina.

Projekciji filmskog klasika Neki to vole vruće, kultne komedije s Marilyn Monroe u glavnoj ulozi koju su članovi Filmskog kluba 54+ sami odabrali, prethodilo je upisivanje novih članova pa, govoreći u brojkama, Moja filmska priča ima 15 novih sudionika starijih od 54 godine, što sveukupno trenutno broji 160 članova Filmskog kluba 54+. Nakon projekcije uslijedio je domjenak i zabava za gledatelje u atriju Art-kina kako bi se, uz gledanje filmova, nove članove povezalo zajedničkim druženjem i neformalnom diskusijom što je, sudeći po reakcijama publike i posjetitelja, uspješno provedeno u djelo.

Foto: press Art-kino Croatia

Moja filmska priča projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i uključiti naše sugrađane starije od 54 godine u kulturni život zajednice. Članovi novoosnovanog Filmskog kluba 54+ tijekom kino sezone 2018/19 u okviru projekta mogu aktivno sudjelovati u osmišljavanju prigodnih filmskih programa, pohađati osam različitih kreativnih radionica, i volontirati u realizaciji redovnih filmskih programa Art-kina.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Komentari